bedrading tips voor aangepaste motorfiets staart lichtinstallatie

Het toevoegen van nieuwe elektrische gadgets om een ​​motorfiets is een aloude traditie dat elke biker volgt en nergens is dit duidelijker dan wanneer het gaat om het installeren van een nieuwe aangepaste motorfiets achterlicht. De bedrading in nieuwe motoren zeer ingewikkeld, maar minder rommelig in vergelijking met bedrading in oudere modellen. De sleutel tot succesvolle bedrading voor custom motorfietsen achterlicht installatie ligt in het houden van dingen eenvoudig en efficiënt.

Tenzij je de taak van het installeren van de bedrading voor motorfiets achterlichten in een professionele, vakkundige en nette manier te benaderen, zullen de resultaten niet aan de verwachtingen overeen. Gelukkig, zou de hele taak niet moeilijk en gewoon gezond verstand, samen met de benodigde tools kunt u om te slagen in je missie.

Be Neat en vakkundig

Bedraden aangepaste motorfiets achterlichten is vrij eenvoudig, maar vereist het naleven van instructies van de fabrikant. U moet aanbevelingen van de fabrikant te volgen met name als het gaat om het plaatsen van het bevestigingspunt. In het geval dat meer isolatie nodig is om de effecten van trillingen tot een minimum te beperken, dan in plaats van builen alles bij elkaar zeker te zijn om gebruik te maken van relais te maken.

Volg de instructies van de fabrikant

Hoewel relais zijn vrij weersbestendig, moeten ze op een onopvallende manier waar ze droog en goed gesloten blijven worden gemonteerd. Een goede plek voor dit is een koplamp shell, onder het gas tank of zelfs onder het zadel.

Mount Relays Out of the Way

Aansluitconnectoren moet goed beschermd die kan worden gedaan met behulp van diëlektrisch siliconenvet die vooral geschikt voor die fietsers die de neiging hebben te rijden in alle weersomstandigheden. Doe hetzelfde voor elke add-on switches die stevig moet worden gemonteerd en beschermd tegen de elementen.

Bescherm Terminal Aansluitingen

De zekering is ontworpen te blazen wanneer de elektrische belasting een niveau dat boven het aanvaardbare bereikt. Bij het installeren van zekeringen moet u deze functie die het best kan worden gedaan door het vervangen van een gesprongen zekering door een van hetzelfde cijfer te beschermen. Ten tweede wanneer elektrische accessoires moet toegevoegd moet er een strijk vast of toevoegen van een, zij plaatsing naast het circuit en bij de stroombron.

Omgaan met zekeringen

Alvorens iets te doen met het elektrische systeem, ontkoppel de batterij om vonken die kunnen optreden als een hete circuit per ongeluk aarden te voorkomen. Zorgt ervoor dat ook een schakelschema die helpt bij het identificeren van de juiste circuits die op hun beurt helpen om de juiste verbindingen te maken te gebruiken.

Pas op voor Shorts

Pas op voor elektrische systeem belasten

Wanneer er iets nieuws (zoals aangepaste motorfiets achterlichten worden toegevoegd) is er gaat een grotere belasting van het elektrische systeem. In enkele gevallen kan de lading meer dan de elektrische systeem is in staat te hanteren. Kies daarom voor de achterlichten met zorg en zorgt ervoor dat het elektrisch systeem van de motorfiets de toevoeging van een dergelijke accessoire aankan.

Vergeet niet dat het installeren van aangepaste motorfiets achterlichten niet een zeer ingewikkelde taak hoeft te zijn. Zelfs zo, bereid zijn om zaken te behandelen zoals het hebben van draden waarmee breiden of zelfs te leveren aan het achterlicht goed aan te sluiten op de fiets.