behang verwijderen met behulp van wasverzachter en water

Wallpaper verwijdering kan een vervelend karwei, maar het is er een die is heel goed nodig als je een kamer bent opknappen. Het is vooral hard werken in een ouder huis waar kunnen er vele lagen behang af te nemen. Stoomboten en oplossingen verwijdering kan duur en schadelijk voor uw muren zijn, maar er is een eenvoudiger en goedkopere manier om behang te verwijderen met alleen wasverzachter en water.

Begin met het opstijgen zoveel mogelijk van de oude behang als je kan met de hand. Pak een hoek en gewoon trek om te zien hoeveel u kunt verwijderen, hoe meer je opstijgen deze manier zal het eenvoudiger uw werk later. Werk je een weg door de wand of in de kamer, het verwijderen van zo veel mogelijk op de weg.

Stap 1 – Hand Strippen

Je moet prime het papier dat is links op de muur. Om dit te doen, neem je mes en maak bezuinigingen op het behang. Ga door slechts een of twee lagen. De bezuinigingen moeten worden in een criss-cross vorm en vrij dicht bij elkaar, zodat je optimaal effect met je zelfgemaakte oplossing te krijgen te krijgen. Volg deze door het wassen van de muren met een spons die is gedrenkt in de heetste water je handen kan staan. Dit zal de pasta los op het behang, die het op zijn plaats houdt. Dit zal het behang verwijderen veel gemakkelijker later op te maken.

Stap 2 – Priming

Wacht enkele minuten voor het warme water te werken op het kleefmiddel. De lijm moet bubble een beetje en het behang moet beginnen om weg te komen uit eigen beweging te pellen. Trek wat u kunt en herhaal de toepassing van warm water een paar keer.

Stap 3 – Wasverzachter

Wanneer u zo veel als je kunt hebt getrokken, neem een ​​verf spatel en schraap meer af van het papier. De eenvoudigste manier om dit te doen is om de spatel onder een aantal van de peeling papier te zetten en schraap naar beneden. U zult niet opstijgen al het behang op deze manier, maar je zult vaak in slagen om het grootste deel van het te verwijderen.

Om de wasverzachter gebruiken, moet u om het te mengen in een oplossing die 1 deel wasverzachter op 1 deel water. Zet dit in een spuitfles en spuit op het behang, het weken grondig. Gebruik de spons om ervoor te zorgen dat de hele muur is bedekt met de oplossing. Als u wilt, kunt u de oplossing met een verfroller, die zelfs meer dekking zal geven verdelen. Wacht 15 minuten om de oplossing te weken met het behang helemaal door het hechtmiddel. Hierna beginnen schrapen met uw verf spatel. U zult merken dat behang verwijdering wordt het heel gemakkelijk met deze tool.

Zorg ervoor dat u niet alleen opstijgen het behang, maar ook de lijm die eronder. Dit kan een andere toepassing van de oplossing in sommige gebieden. Als het behang en lijm verwijderen is voltooid, laat de muur om volledig droog. Merk op dat voordat u nieuwe behang of verf op de muur, moet u eerst een neutraliserende oplossing toe te passen.