behangen 4 – de voorbereiding van de muren

Voordat opknoping behang, neem de tijd om de muur prep met een vinyl-acryl-sizing. (Het wordt toegepast als verf, maar droogt snel en enigszins smakeloos.) Het zorgt voor de hechting en kan later zorgt voor gemakkelijker verwijderen van het papier jaren. Ook zijn er een paar extra stappen die we aanraden voor een professioneel ogende baan. Het is belangrijk dat de wanden schoon en vrij van stof en vuil.

Je moet Adobe Flash Player te downloaden zodat u onze video kunt bekijken.

Als u werkt op oudere muren, het afdichten van de muur met een primer is niet nodig. Als de muur is geschilderd met een flatscreen-olie gebaseerde verf, alleen reiniging en maatvoering nodig is. Echter, glanzend olieverven vereisen een behandeling met TSP of een de-glosser voor een betere hechting.

Als je werkt met een onbehandelde nieuwe muur of een latex-verf beklede muur, van toepassing een op olie gebaseerde primer voordat behangen. In geval van twijfel, prime de muur. Ook spot prime elke gerepareerd gebieden die verse wallboard of spackling compound op hen.

Wallpaper kan worden opgehangen direct over oude behang, maar veel kranten zal eraf vallen als je een zware natte vel gelegd op de top van hen. Wij adviseren u te verwijderen. Wees er zeker van dat het in goede staat en eventuele scheuren, bellen, of andere problemen te repareren. Zorg ervoor dat de naden en re-lijm te controleren indien nodig. Breng een flatscreen-olie gebaseerde glazuur ondervacht aan de muur en laat ze drogen voor 24 uur. Controleer of uw nieuwe wallpaper een sizing vereist. Ik adviseer een. (Met een doek-back vinyl hing over gipsplaat die nooit werd afgesloten, moet u een vinyl-to-vinyl primer voor het aanbrengen van het nieuwe papier.)