houten tuindeuren: hoe vernis strippen

Een van de taken die regelmatig op traditionele houten openslaande deuren moeten worden uitgevoerd, wordt het strippen van de bestaande lak en verf, dan weer te verzegelen de deuren.

Stap 1 – Strip; De eerste stap die moet worden genomen is het verwijderen van de bestaande vernis. U kunt snel werk van deze stap met het gebruik van een lak / verf remover oplosmiddel en een schuurmachine te maken.

Verwijder de deuren uit hun hengsels en leg ze over een paar schragen om het werk gemakkelijker te maken, gebruik dan de lak / verf remover volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Grondig schuren het gehele oppervlak van houten deuren, totdat zij glad en alle bestaande vernis en lak is verwijderd.

Stap 2-Stain; Een van de deuren zijn glad geschuurd, dan ben je klaar om opnieuw vlek voor u een nieuwe vernis toe te voegen. Als je niet van plan bent op het kleuren van de deuren en zijn van plan om ze te schilderen in plaats daarvan, deze stap overslaan en ga naar stap 3.

Verf op een jas van de vlek en laat het drogen. Herhaal dit tenminste een keer en nog meer indien nodig, totdat de deuren de gewenste kleurdiepte.

Stap 3-vernis, Als je de deuren hebt gekleurd om de gewenste kleur, dan wachten op de vlek volledig droog en dan beginnen schilderij aan de nieuwe lak. Wachten totdat elke laag droog is, plaats ten minste twee lagen vernis op de houten oppervlak van de deuren.

Als u van plan bent op het schilderen van de deuren zodra de lak droog is, verf dan ten minste twee lagen verf op de deuren, waardoor elke laag te drogen alvorens de volgende verflaag.