huilende kers snoeien van bomen

Susan is een Master Tuinman en een duurzame woon- onderzoeker. Met een achtergrond in de voeding en uitgebreide kennis van de hele voedsel en wellness, Susan bevat duurzaam leven praktijken die de gezondheid van haar familie te verbeteren terwijl het verminderen van hun carbon footprint.

Het huilen kersenbomen zijn een mooie aanvulling op elke landschap. Ze worden vaak gebruikt als een centraal boom en seizoensgebonden rente met hun heldere bloemen en huilen gewoonte brengen. Zij hebben behoefte aan beknopte en tijdige snoeien in twee gebieden, de wortelzone en de uiteinden van de takken bloesem, haar sier schoonheid en gezondheid te behouden.

Stap 1: bepalen wanneer snoeien

TIP: Onze deskundige tuinieren adviseur, Susan Patterson doet vermoeden, “Probeer niet over te snoeien elke huilen kers, het zal uit de buurt van zijn natuurlijke nemen” wild “vorm.

Stap 2: Gebruik de Scherpste Snoeischaar

De optimale tijd om te snoeien takken en bladeren van het huilen kersenboom is late zomer of vroege herfst. De boom heeft de meerderheid van de groei klaar voor het seizoen en het sap zal zeer weinig druppelen wanneer gesnoeid. Niet snoeien in de winter, omdat bladzilver ziekte sporen van de boom kan binnenvallen. Alleen verwijderen-storm beschadigde ledematen en takken wanneer de boom is slapende.

Stap 3: Snoei Straight Takken uit de wortelzone

Gebruik scherpe snoeien tools om de kleinst mogelijke snede te maken aan de ongewenste takken en twijgen verwijderen. Vang ze in het begin van hun groei als ze slank. Het huilen kersenboom, net als de meeste bloeiende bomen, kan een kleine wond aan de bast en merg snel genezen. Bij het snijden van beschadigde, zieke of dode takken, het reinigen van de schaar tussen elke snede met alcohol of een antiseptisch middel, zoals Listerine mondspoeling. Gebruik geen chloor of-pine gebaseerde antibacteriële reinigingsmiddelen, omdat zij de messenbladen aantasten.

Stap 4: Snoei aan de Weeping Gebladerte groei te beheren

Snoei nieuwe groei rechte takken die uit de stam op de begane grond, zodra je ze ziet, uiterlijk na het bloeit in juni vallen. Vaak genoemd water spruiten of sukkels, zullen ze water en voeding afvoer van de bladeren en bloemen. Ze groeien omdat het huilen kersenboom vaak geënt op kersenboom stock, en deze groei is de poging van de boom te reproduceren.

bloesems en bladeren het huilen kersenboom’s, voor de meeste mensen, verschijnen mooiste wanneer ze over de grond slepen. Als u uw boom wilt een beetje netter uitzien, snoeien heel goed naar de uiteinden van de langste takken. Dit bevordert bladgroei en bloei. Vermijd het snoeien van huilende kers takken in de buurt van de stam. Dit zal ongewenste groei van rechte, verticale takken te promoten.

TIP: Susan herinnert u, “Neem een ​​stap terug van uw snoeien vaak te controleren op vorm is het gemakkelijk om over te snoeien als je recht op de top van de boom.”.

De dwerg huilen kersenboom behoefte is minder snoeien dan de normale-sized tegenhanger, want het groeit niet zo groot of zo breed. Na een aantal jaren, zal het ook zijn slepende takken draperen op of in de buurt van de grond. Snoei uit elke zieke of dode takken in de herfst. Leg ze opzij voor verwijdering in plaats van ze te hakken voor compost. Voeg gezonde takken aan uw composthoop na versnipperen ze in kleine stukjes.

TIP: Susan adviseert, “Verzamel alle ledematen die u hebt getrimd vanaf off van de grond en gooi ze Als branden in uw gebieden is toegestaan, dit is het beste.”.

The Snow Fountain variëteiten van het huilen kersenboom is een favoriet bij mensen die een hekel te snoeien. Zijn lange huilen takken en twijgen te ontwikkelen snel, en vegen de werf met besneeuwde witte bloesems elk voorjaar. Snoei alleen voor zieke of dode takken te verwijderen. Het gedijt het beste als bewaterd, mulched bij de wortels, en liet wild groeien.