met behulp van blad mulch: vier tips

De voordelen van het blad mulch mag nooit worden onderschat. Veel mensen realiseren zich niet dat ze al het perfecte materiaal voor mulchen in hun eigen werven. Blad mulch gemaakt van de herfst bladeren zorgt voor effectieve isolatie en bijdragen tot het herstel voedingsstoffen aan de bodem.

Bij het kiezen van bladeren voor mulch, is het belangrijk om een ​​aantal droge bladeren en nieuwe te gebruiken. Droge bladeren zal ontleden in een veel trager tempo, wat handig is als u een blad mulch te gebruiken in het voorjaar.

Tip # 1 – Sorteren

Bladeren het beste werken voor mulch als ze worden versnipperd. Het runnen van uw grasmaaier over bovenkant van de bladeren na harken zal het een uitstekende consistentie voor mulch te geven. Met behulp van het gras catcher op de grasmaaier zal helpen om de bladeren te verzamelen met gemak.

Tip # 2 – Shredding

Nadat de bladeren zijn versnipperd, plaats ze in een grote container tot ze klaar zijn om te worden gebruikt. Geen plastic container volstaan. Zorg ervoor dat de container wordt opgeslagen in een droge plaats. Als er vocht sijpelt, zal de bladeren nutteloos voor mulchen doeleinden.

Tip # 3 – Saving

De mulch hoeft niet te worden opgeslagen. De bladeren zijn klaar voor gebruik nadat ze zijn versnipperd. isoleren gewoon de planten om te helpen hen voor te bereiden op de lange winter vooruit.

Tip # 4 – Gebruik