met behulp van uw aquarium voor aquaponics

Met behulp van je aquarium voor aquaponics is een praktijk die groeit in populariteit als meer mensen hun aandacht richten op duurzaam wonen en biologisch tuinieren. Aquaponics is de praktijk van het kweken van mariene organismen in een zelfvoorzienend en recirculeren mariene milieu. De meeste mensen gebruiken hun vis tanks als een aquarium met als enige bedoeling om tropische of zoet water vissen te huisvesten. Aquarium eigenaren moeten het water in hun aquariums minstens een keer per week te veranderen als gevolg van de opbouw van visafval en ongewenste groei van algen.

Aquaponics elimineert de behoefte aan water verandert, omdat het een omgeving waarin alle beschikbare voedingsstoffen uit het visafval worden benut voordat het water giftig wordt of algen vestigt zich creƫert. De voedingsstoffen in de visafval worden geabsorbeerd door planten of andere organismen, te zuiveren en zuurstof het water.

Voordelen van Aquaponics

In een gezonde aquaponics systeem wordt homeostase bereikt wanneer iemands aquarium wordt een miniatuur mariene milieu die zichzelf in stand buiten de normale voeding en filtering. Zet uw aquarium in een aquaponics systeem door het planten van echte marine planten in je aquarium, en het handhaven van een passend voedingsschema en het evenwicht van vis.