muur reparatie: baksteen vervanging

Brick vervanging noodzakelijk wordt wanneer scheuren begint op buitenmuren van uw huis te verschijnen. Bricks hebben de neiging om te kraken als gevolg van extreme weersomstandigheden, lichamelijke schade of als gevolg van kleine plantenwortels. Een open spleet van gebarsten stenen laat vocht te sijpelen in de wand, die verder leidt tot de vorming van schimmel en schimmelgroei. Vocht kan ook de algehele sterkte van de wand beschadigen. Het vervangen van gebroken stenen is een vrij gemakkelijke taak en kan gedaan worden zonder enige professionele hulp. Als u van plan bent om het zelf te doen, zul je volgende apparatuur en materialen dienen

Voordat u begint, zorg ervoor dat de muur die bakstenen vervanging nodig heeft, is niet een dragende muur. Dragende muren kan enorme scheuren te ontwikkelen terwijl ze worden gehamerd. In dergelijke gevallen professionele hulp is gewenst.

Stap 1 – Water de Bricks

Na de aanschaf van de stenen, schik ze in een stapel en water hen royaal. Dit verhoogt de sterkte van de stenen en ook geen water zuigen mortel die wordt toegepast op hen.

Stap 2 – de beschadigde Brick verwijderen uit de muur

Identificeer de beschadigde stenen en beginnen ze te breken met koude beitel hamer. Als u niet in staat om de stenen makkelijk breken met hamer zijn, gebruik dan een boormachine of metselwerk snijwiel voor. Zorg ervoor dat de omliggende stenen niet worden verstoord of beschadigd is, anders kom je uiteindelijk doen het dubbele van de hoeveelheid werk.

Beginnen met het verwijderen gebroken bakstenen stukken en beitel uit alle oude mortel. De lege ruimte achtergelaten door de gebroken steen moet volledig worden gereinigd voordat u verder te gaan. Spray royale hoeveelheid water op het gereinigde oppervlak, zodat de mortel kleeft aan het gemakkelijk.

Stap 3 – Meng en Apply Mortel

Meng de mortel volgens de instructies gegeven. Met een scherp troffel, verspreid 1 inch dik mortier onderaan de vacante plaats en 1 inch elk van de verticale zijden. Met de scherpe troffel, verspreid aanzienlijke hoeveelheid mortel bovenop de bakstenen. start voorzichtig glijden de bakstenen in de opening. Tik op de bakstenen totdat het is zelfs met de omliggende stenen.

Stap 4 – Vul de lacunes en verwijder overtollig Mortel

Als u enige duidelijke hiaten in de vijzel, vul ze met behulp van de scherpe troffel. Integendeel, als je ziet overtollige mortel, verwijder deze dan met behulp van de scherpe troffel.

De mortel duurt meestal 24 uur volledig in. Zodra het droog wordt, het reinigen van de overgebleven mortel op bakstenen oppervlak met een staalborstel.

belangrijke tips