stoel bij het raam: een storage-oplossing met meerdere toepassingen

Een stoel bij het raam is niet alleen een grote brandpunt, maar het biedt een verscheidenheid aan ruimte en storage-oplossingen, als goed. Raamzitplaatsen kunt kijken heel anders en kan komen in verschillende maten en configuraties. Kortom, een stoel bij het raam is een bank die direct onder een raam is ingebouwd. Het raam kan een baai of standaard zijn. De bank kan worden ingebouwd in het frame van de erker of worden omlijst door planken rond een standaard venster. Hoe dan ook, deze uitnodigende zitten ook een oplossing voor verschillende opslagproblemen zijn. In een compacte ruimte, kan een stoel bij het raam extra zitplaatsen, opslag boek en een vitrine allemaal in één zijn.

Een stoel bij het raam omlijst door schappen is een ontspannende hoekje waar men kan lezen of studeren. Gebruik de planken naar het huis van boeken en weergeven van afbeeldingen en andere decoraties. Het kan warmte en troost te brengen naar een kamer. Veel raam zetels hebben een opslag in de bank. Laden kunnen worden ingebouwd in de voorzijde of de bovenzijde van de zitting op een scharnier. Hoe dan ook dit zorgt voor een storage-oplossing voor allerlei dingen. Als uw stoel bij het raam zal worden in de eerste plaats voor het lezen, maken het tot een comfortabel en gezellig onderkomen. Lijn de rug met kussentjes die u uitnodigen om pick-up een goed boek en te ontspannen. Manden zijn een geweldige manier om de opslag aan uw stoel bij het raam toe te voegen. Een open omlijst bank kan manden die gemakkelijk in en uit te schuiven huisvesten.

Een andere geweldige plek voor een stoel bij het raam is op een keukentafel. Door het verwijderen van de stoelen aan de ene kant van een tafel en het gebruik van de stoel bij het raam in plaats daarvan, maakt u een ongedwongen eten omgeving die is comfortabeler dan een gewone stoel. De bank kan worden gebruikt om al uw tafellinnen te slaan. Zet uw placemats, tafellakens, servetten en seizoensgebonden lopers in de bank en je zult altijd moeten ze binnen handbereik bij het instellen van de tafel.

Als u kinderen die de tafel te gebruiken voor kunst en huiswerk hebben, slaan hun voorraden in de bank. Het is een geweldige manier om rommel te verbergen terwijl de voorraden te houden in de buurt.

Een stoel bij het raam kan worden gecreëerd rond zowat elke muur met een lage-hung venster. Om dit te doen, plaatst kant en klare boekenkasten aan beide zijden van de muur en gebruik een premade bank voor de zitting. Deze stukken kunnen worden gekocht bij een groot aantal huis goederen retailers en zelfs thuis verbetering magazijnen. Ze komen in een verscheidenheid van de kwaliteit en prijsklassen. De stukken zijn modulair, dus je moet in staat zijn om een ​​aantal dat zal passen en passen bij uw ruimte te vinden. Zij zullen ingebouwd in een fractie van de kosten. Zodra u de stukjes op hun plaats, nog wat premade kussens en kussens om de look compleet. Nu heb je een opslageenheid met het extra voordeel van een stoel bij het raam. Het is een makkelijke manier aan te kleden een boekenkast en maak extra zitplaatsen op hetzelfde moment.

Raamzitplaatsen zijn de perfecte manier om rommel onder controle te houden tijdens de weergave van uw boeken en waardevolle spullen. Met een beetje creativiteit, kunt u uw ruimte te geven een aangepaste look, terwijl het organiseren van uw leven.