stopcontact vervanging

Vervangen, verwijderen zekering of trip stroomonderbreker af voor de kamer of uitlaat u wilt vervangen. Test om te zorgen dat u de juiste circuit door de stekker van een lamp waarvan u weet dat in het bakje,. Draai en verwijder het gezicht van de plaat,. Draai de schroeven aan de boven- en onderkant en trek het toestel uit;. Merk op hoe de draden zijn aangesloten en sluit ze aan op de nieuwe eenheid op dezelfde manier. Alle witte draden worden aangesloten op de kant met een zilverachtige kleur en de zwarte draden op de koperen aansluitingen;. Een groene aarddraad is aangesloten op nieuwere systemen dus zorg ervoor dat deze draad ook weer. Als dat niet en een losse ondergrond draad aanwezig is, sluit deze aan op de aardingsschroef aan de bovenkant van de metalen steunplaat;. Monteer de uitlaat doen bovenstaande stappen in omgekeerde volgorde. Wikkel elektrische tape rond de hele top, bodem en zijkanten van het stopcontact, zodat bij het verwijderen van het in de toekomst, heb je minder kans van het aanraken draden;. Als het stopcontact op een buitenmuur kunt u overwegen het toevoegen van een tochtstrip achterplaat om koude lucht buiten te houden;. Vervang de plaat en test ., het herstellen van de koelkast ;; Vervang een gebroken Outlet Regels voor GFCI Outlets en Hoe te installeren One Wiring een Outlet Hoe een stopcontact te vervangen; Verwante advertenties; comments powered by; Disqus; Krijg Knutseltips per e-mail; Nieuwsbrief ontvangen Bevestiging; Abonneren …;; Volg @DoItYourselfcom; Verwante advertenties; <-;! ->, <-;! ->, adverteren, winkel, het vinden van een aannemer, over ons, carrières, gebruiksvoorwaarden, privacybeleid ; cookie-beleid, sitemap, facebook, twitter, twitter, YouTube, dit website®, opgericht in 1995, is de grootste onafhankelijke, home improvement en reparatie website. Wij stellen uw opmerkingen en; suggesties. Alle informatie wordt verstrekt “zoals het is.” Website operationele; problemen contact opnemen met webmaster @ deze website. Vragen van een Do It Yourself natuur moet worden; voorgelegd aan onze “Forum”. Copyright ©; 1995-2016 Inc. Alle rechten voorbehouden. U mag vrij te koppelen; op deze site, en gebruiken voor niet-commercieel gebruik onderworpen aan onze gebruiksvoorwaarden. Bekijk ons ​​privacybeleid hier.