uw gids voor het maken van een fles muur

Dit is een eenvoudige handleiding voor het maken van een fles muur van unieke flessen. Het voegt een interessante persoonlijk tintje aan elk huis en kan een gesprek starter zijn bij het hosten van de gasten.

Het is uw voorrecht als je wilt om de labels te laten op de flessen of niet. Het verlaten van de etiketten op een geweldige manier om een ​​collectie presenteren aan drankjes dronken zijn. Ze kleur toe te voegen ook naar de kamer en kan worden conversatie starters. Sinds labels vaak het verhaal te vertellen, is het waarschijnlijk het beste om er niets mee doen. Reinigen van de fles voorkomt smurrie, schimmels en andere bacteriën zich ophopen in de tijd.

Stap 1: Clean Flessen Grondig

Vul flessen om hun gewenste niveau met geverfde water. Zorg ervoor dat u kurk of de dop op de fles, zodat het water niet uit te morsen in de tijd. Gebruik verschillende kleuren te animeren de ruimte.

Stap 2: Vul het Flessen met Water

Zorg ervoor dat u een schone, droge ruimte verlaten om een ​​goed oppervlak te creëren voor de hechting. Het schilderen van de muur achter het een neutrale kleur zal ook helpen om de kleur van de geverfde water in de flessen.

Stap 3: Maak de Muur

Trace het ontwerp dat u in gedachten heeft op de lege muur. Voordat je zelfs beginnen het plaatsen van flessen op de muur, werken het ontwerp dat u in gedachten hebt. Aangezien u industriële lijm zal het moeilijk zijn om de flessen te bewegen nadat zij zijn geplaatst. Mark duidelijk waar je wilt elke fles alvorens te lijmen.

Stap 4: Trace de Design

Doe lijm op flessen, bedrukte zijde van de muur. Zodra de verf droog is, bent u klaar om te beginnen met het lijmen van de flessen aan de muur. Een solide industriële lijm de flessen vasthouden aan de muur voor een lange tijd. Zorg ervoor dat de flessen niet te vol raakt bij gebruik van een geverfde water regeling hen, zoals het gewicht van het water zal moeten worden verantwoord. Hoe meer water dat in de flessen, hoe meer lijm nodig aan de kant die zich aan de wand.

Stap 5: Gebruik Adhesive

Lijm de flessen op de muur. Zorg ervoor dat de lijm stevig kleeft aan het oppervlak van de muur voordat u uw handen uit de buurt. Het kan enige tijd stevig droog, maar na een paar momenten die je moet in staat zijn om verder te gaan naar de volgende fles. Herhaal dit indien nodig tot het ontwerp is voltooid.

Stap 6: Lijm Flessen in Place

Stap 7: Laat drogen

De lijm ten minste 24 uur drogen. Experiment met verlichting van de ruimte om de volledige gewenste effect te bereiken. Verschillende verlichting zal een compleet andere uitstraling aan uw muur te geven;. Een fles muur is een nette manier om een ​​persoonlijk tintje toe te voegen aan een tuin of een overdekte ruimte. Je helpt ook opslaan van de stortplaatsen van niet-gerecycleerde flessen!