uw gids voor rustieke cabine decor

Als mensen dichter bij de natuur te laten groeien, is rustieke cabine decor steeds meer en meer populair. Vooral in de westelijke staten, waar de huizen zijn ontworpen met een outdoor gevoel in het achterhoofd, een rustiek decor is meer dan nodig, en kan warmte en ontspanning te brengen aan uw huis. Gebruik deze tips om uw huis te geven een hut-achtige sfeer.

Meubilair

Bij het ontwerpen van uw huis als een rustieke hut, op zoek naar meubelen gemaakt van ruw hout. De randen van uw meubels moeten ruw en ongepolijst zijn, net als u omgehakt de boom en maakte de meubels zelf. Kijk voor bedden die zeggen “cabine stijl”. Ze zijn meestal gemaakt van medium-tone logs met allerlei knopen, hobbels en groeven die rechtmatig zijn cabine-achtig. Om ervoor te meubelstukken zoals nachtkastjes, salontafels, en lattenbodems kijken iets meer geavanceerde, op zoek naar degenen die twee verschillende houttinten gebruiken. Het oppervlak zal zien er nog ruw, maar het contrast van de kleuren is decoratief en een beetje minder rustiek.

Een andere leuke manier om een ​​rustieke uitstraling te nemen in uw kamer, is op zoek naar meubels die wordt gevormd. Dit kan variëren van een nachtkastje die is vormgegeven als een vat, een wagenwiel kroonluchter, of een bootvormige wandrek betekenen. Ook op zoek naar een meubel met geweien, of foto’s van herten uitgehouwen. Vermijd het gebruik van te veel gevormde meubels in een kamer, of het zal lijken meer op de kamer van een kind dan een rustieke, cabine-achtige ruimte.

Fabrics

Zodra je hebt de perfecte meubels uitgezocht, kan het lijken alsof u een oude stof kan gooien in een kamer. In werkelijkheid kan de stof die u kiest sterk verbeteren van de westelijke thema van uw kamer. Vermijd solide, eenvoudige stoffen voor dingen zoals spreien, kussens of gordijnen. In plaats daarvan, op zoek naar patronen die de rustieke sfeer van uw ruimte te complimenteren. Misschien wilt u leer voor banken of stoelen te overwegen. Voor accenten, overweeg dan een koe print, een geweven jute in een warme neutrale of rode en groene tinten met zeer thema patronen zoals herten, elanden of vis. Als u een dapper-patroon stof te kiezen, proberen te gebruiken slechts in kleine gebieden, zoals kussens of valletjes.

accenten

Een soort kunstwerk dat is zeer karakteristiek van de cabine decor, is opknoping tekenen gemaakt van metaal of hout. Gebruik ze op de buitenkant van deuren of op palen voor een camping gevoel. Hang ze op de muren in de plaats van andere kunstwerken.

Wanneer u op zoek bent naar een groot stuk van kunstwerk dat een verklaring zal maken, overweeg dan een aquarel of olieverfschilderij van een outdoor scene. De kleuren en patronen in het schilderij zijn gegarandeerd in combinatie met de andere elementen van uw kamer.

Dingen niet zoals lampen, kaarsen, en verwaarlozing boeken-ze kunnen allemaal nuttig zijn kunstinstallaties als je ze zorgvuldig kiezen. Lampenkappen kan een uitstekende gelegenheid om de stof in een kamer te brengen.

Volg deze tips, en uw hut retraite is net om de hoek!