Waar zijn de bugs te verbergen?

Bedreven in het re-purposing meubilair, de bouw van haar eigen, of betaalbaar verfraaiing van gebruikte meubelen, KC Morgan is een professionele freelance schrijver, met artikelen en blog posts die op tientallen sites.

Bugs zijn plagen niet klein omdat ze, en ook niet omdat ze graag om rond te hangen in verpakkingen. Bugs zijn plagen, omdat ze te verbergen. Ze zijn sneaky, en ze weten hoe ze zichzelf schaars te maken. Maar als je weet hoe je ze uit te roeien en vinden hun schuilplaatsen, kunt u zich te ontdoen van bugs in uw huis en tuin.

Bedmijt

Een van de meest high-profile huis plagen zijn bed bugs, naar behoren bekend als Cimex lectularius. Dat is Latijn voor ga uit mijn huis. Dat is een grap, natuurlijk, maar het is geen grap, dat u niet wilt dat bedwantsen in uw huis.

mieren

Bed bugs voeden met menselijk bloed, en elk huis kan kwetsbaar zijn voor hen, ondanks de netheid. Bedwantsen als mensen best, maar ze zullen ook voeden op huishoudelijke dieren. U zult meestal vinden ze rond het bed, zoals de naam al doet vermoeden. Kijk voor hen in de buurt van matrassen en lattenbodems. Controleer plooien en donkere, verborgen plaatsen. Ze zullen zelfs verbergen onder tapijt en in scheuren. Als je merkt dat onverklaarbaar bloed vlekken op uw beddengoed, kunt u een bed bug besmetting hebben.

lieveheersbeestjes

Mieren zijn een veel voorkomende plaag probleem, zowel in het huis en in de tuin van gebieden buiten het huis. Als je mieren herhaaldelijk bent vinden in een enkele locatie, er is een mier nest in de buurt.

Bug-proofing

Mieren niet altijd hun huizen in de bodem te bouwen. Ze kunnen ook nesten te bouwen onder de rotsen en in andere donkere, verborgen locaties. Om de mier nest te vinden, op zoek naar een mier parcours. Deze plagen vaak wandelen in lange lijnen als ze gaan over hun routines. Vind deze lijn van mieren en volg ze op hun nest. Als je eenmaal weet waar de mieren willen verbergen, kunt u zich te ontdoen van hen te krijgen.

Ontdoen van insecten

Lieveheersbeestjes zijn lastig huis en tuin plagen vanwege het bijgeloof die hen omringen. Ze zijn goed voor uw tuin, en iedereen houdt van ze in tweeën of zelfs drieën.

Maar ze kunnen uw huis teisteren, en ik adybugs kunnen ook andere soorten kevers te trekken als ze eenmaal opgezet winkel. Ze hoeven niet per se te brengen u veel succes, maar ze zullen niet stof of hout te eten. Dit betekent dat uw huis zal niet worden beschadigd door hen. Zij zullen de menselijke en dierlijke huid bijten, echter, die het leven onaangenaam te maken.

Lieveheersbeestjes nodig om te overwinteren, en dit kan ze trekken in uw huis. Warm scheuren en boomstammen zijn aantrekkelijk voor hen. Kijk voor geel residu, iets lieveheersbeestjes achterlaten, om hun schuilplaatsen te vinden. Lieveheersbeestjes en kevers zijn zeer moeilijk te verwijderen als ze eenmaal in het huis, maar ze zullen hun winterslaap plaatsen verlaten in de zomer.

Als je meer over waar bugs willen verbergen weet, heb je een betere kans van het wegwerken van hen. Op zoek gaan naar gebieden die aantrekkelijk en uitnodigend om bugs zou kunnen zijn, en voor hen zorgen.

Deurrubbers: Controleer alle deuren op de buitenkant van uw huis en kijk voor hiaten. Gebruik een drempel en / of deur vegen om leemten vast te stellen onder de deur. Tochtstrip kan hiaten verbeteren elders.

Windows: Schermen op de ramen te voorkomen dat insecten vliegen in, zodat ze te installeren! Het installeren van een scherm is een eenvoudige doe.

Spot problemen: Loop rond uw tuin en kijk voor probleemgebieden. Overwoekerd en schimmige gebieden aan te trekken bugs, net als staande plassen. Zelfs een klein zwembad van het water zal insecten te trekken. Houd zwembaden en hot tubs bedekt wanneer niet in gebruik. Elimineer vogel baden, fix slechte drainage gebieden, en je zult minder muggen opknoping rond te hebben.

Seal: Kijk rondom de buitenkant van uw huis, en zoek naar kieren in het harnas. Vergeet niet om de stichting te controleren, ook. Als u scheuren, gaten en andere zwakke punten vinden, verzegelen ze met kalefateren of cement. Vervang rottend hout, gebroken gevelbeplating en andere brandhaarden die je kunt vinden. Grote gaten worden bedekt met fijn gaas, daarna gerepareerd met kit en cement.

Als je bugs op uw huis of tuin planten, rijden ze weg met een beetje knoflook water. Pureer verse kruidnagel in water en giet het mengsel in een spuitfles. Pas dit toe-bug aangetaste planten van alle soorten. Teken ongewenste insecten al in de woning met een kom van suiker water. Squirt een beetje vloeibare zeep in het mengsel en zet de kom ergens. Bugs worden aangetrokken.

Zoek uit waar de insecten zich verstoppen, zodat u kunt verzegelen van hun toegangspunten, eruit te komen hen en bescherming van uw huis. Geen bug is echt onschuldig, want ze trekken meer bugs hele tijd. Voor je het weet, zullen ze over uw huis en tuin. Als je eenmaal weet hoe ze te vinden, kunt u ze te stoppen.