waarom het drinken van alcohol vernietigt een gezond lichaam

Het drinken van teveel alcohol is verwoestende om een ​​gezond lichaam. Alcohol is een overwegend deel feesten, maaltijden en sociale contacten, maar regelen van de hoeveelheid geconsumeerde alcohol moet voorkomen ernstige gezondheidsproblemen of levensbedreigende ziekten.

In het menselijk lichaam alcohol wordt niet verteerd zoals voedsel of andere vloeistoffen, maar wordt geabsorbeerd in de bloedstroom via de mond, keel, maag en dunne darm. Het drinken van grote hoeveelheden alcohol kunnen achterlaten als u ondervoed, omdat het lichaam werkt harder af te breken voedsel, waardoor de traagheid door lage glucosewaarden veroorzaakt. Alcohol een irriterend dus aandoeningen zoals maagzweren, zure reflux en prikkelbare darm syndroom veroorzaken. Stroomt langs de bloedstroom alcohol reist door de nieren, lever, hart en hersenen. Chronische binge drinken of het drinken van meer dan twee porties van alcohol per dag zal beginnen aan organen beschadigen. Problemen geassocieerd met zwaar drinken zijn hoge bloeddruk, snelle of lage hartslag, verzwakt en vergroot hart, levercirrose, hepatitis, nierfalen, of schade aan het centrale zenuwstelsel en de hersenen.

Hoe Alcohol Travels door het lichaam

Alcohol leegt de gezond lichaam belangrijke vitaminen en mineralen verlaten van het immuunsysteem aangetast en voor ziekten en infecties. Het verstoort het vermogen van het lichaam om spieren te groeien en vet te verbranden, samen met het veroorzaken van uitdroging. Vitaminen zoals A, B en C zijn nodig voor een gezonde huid, vitaliteit en gezondheid welzijn. Gezonde lichaam verliest ook kalium wanneer een grote hoeveelheid alcohol wordt geconsumeerd. Kalium is nodig om de elektrolyten in het lichaam in balans om de functie van gezonde cellen, organen waarborgen en calciumtekort voorkomen. Ernstige uitdroging kan ook bijdragen aan organen niet vooral de nier. Tekenen van uitdroging zijn hoofdpijn, pijn en misselijkheid. Alcoholmisbruik kan leiden tot kanker van de mond, keel, slokdarm en pancreas. Voor vrouwen die veel alcohol, zij zijn gevoelig voor botverlies en een verhoogde kans op borst- en baarmoederkanker.

Waarom Alcohol beïnvloedt Gezondheid Welzijn

Alcohol belemmert de doorstroming van het bloed naar de hersenen waardoor het kwetsen van de geestelijke gezondheid of het veroorzaken van schade aan de hersenen. Essentieel voor de geestelijke gezondheid is vitamine B, die alcohol put uit het lichaam. Langdurige alcohol drinken kan leiden tot blackouts, toevallen, stuiptrekkingen, wanen, hallucinaties, dementie en gewelddadig gedrag. Alcohol beïnvloedt geheugen, coördinatie en reflexen. Neveneffecten van alcohol zijn depressie en angst.

Alcohol en Mental Health

Alcohol en roken