wat een stap boor gebruikt?

Een stap boor wordt gebruikt op metalen met een lagere snelheid. De wetenschap van de boren is een exacte een, met de juiste boor maakt het verschil tussen goed en slecht werk. Slechts een kleine hoeveelheid druk nodig met een geschikte en scherpe bits.

Het bereik van de boren vloeit voort uit het brede scala van materialen die moeten worden geboord. De bits kosten meer of minder afhankelijk van het gebruikte materiaal, de coating en het doel.

Het bereik

Houtboren zijn goedkoop, omdat ze zijn gemaakt van staal. Hoge snelheid en titanium gecoate stukjes zijn harder en duurzamer, terwijl kobalt of hardmetalen boren zijn nog zo goed als de duurste.

Soorten Boren

De stap boor boort gaten door rotatie rechtsom door metaalplaten tot een ¼ inch dik. Elke stap in de boor vergroot het oorspronkelijke gat. De kleinste stukjes zijn eigen beginnen in dat ze geen piloot boor moet om te beginnen het gat.

Hoe een Step Drill Works

Grotere stukken vereisen een voorgeboorde gat om de diameter van de kleinste stap aan het bit. Een centerpons wordt gebruikt om een ​​centrale deuk waar het gat zal maken. Dit helpt de boor niet te drijven wanneer u eerst het boren te beginnen. Snijvloeistof nodig over de bit om oververhitting te voorkomen. De kleinere stap boor dwars door het metaal. Vervolgens wordt vervangen door de grotere boor, die wordt geboord door de grootte van het gat nodig.

Grotere Step Drill Bits