Wat is de beste manier om lak aan te brengen

Lak kan heel moeilijk voor de beginner meubilair finisher toe te passen zijn. Het is een materiaal dat een grote afwerking creëert en kunnen zeer veelzijdig zijn bij het werken met hout. Lak kan worden gebruikt om iets van een diepe kwestie afwerking maken met een zeer hoge glans glans. Het is ook zeer duurzaam en wordt gebruikt om hout te beschermen tegen de elementen. Eenmaal aangebracht, maar ook houden polish zeer goed en kan worden gepolijst tot een nog betere afwerking. Het toepassen van lak heeft niet als ontmoedigende van een taak als sommige maken het te zijn te zijn, echter. Met een beetje geduld en wat oefening kun je een mooie afwerking van toepassing op alle onvoltooide hout in een mum van tijd.

Gebruik het schuurpapier om het hout te bereiden door zich te ontdoen van elke ruwe randen en eventuele eerdere sporen van lak of afwerking. Het hout moet worden afgesloten van alle grote poriën of onvolkomenheden alvorens de lak. U kunt ook gebruik maken van de tack doek om beneden het hout om eventuele resten schuurpapier alvorens de lak te verwijderen.

Stap 1: Bereid The Wood

Zorg ervoor dat u zelfs slagen te gebruiken om ervoor te zorgen dat een stevige jas gaat op als een basislaag. Geen gebruik maken van een heen en weer gaande beweging, in plaats daarvan gebruik maken van snelle, lange halen om een ​​gelijkmatige laag te verzekeren. Elke slag moet gaan met de natte rand van de beroerte.

Stap 2: Breng de eerste laag

Iedere laklaag moet een aantal uren te drogen, dus wees geduldig met dit. Zoals elke laag droogt, gebruik dan de schuurpapier om eventuele onvolkomenheden te verwijderen. Dit zal volgende lagen gemakkelijker om te drogen te maken.

Stap 3: Laat drogen

Naast het gebruik van het schuurpapier om zich te ontdoen van eventuele onvolkomenheden tussen de lagen, gebruikt u de tack doek om eventuele resten te verwijderen. Eenmaal gedaan, gelden nog een laag en laat ze drogen. Indien nodig herhalen tot je zo donker van een afwerking als u op zoek bent. Dit kan meerdere lagen duren, afhankelijk van hoe donker u het hout te zijn.

Stap 4: Clean en Herhalen

De staalwol en puimsteen zal enorm helpen bij de afwerking. Zij zullen helpen om een ​​glans te creëren alsmede eventuele grotere onvolkomenheden die het schuurpapier niet kunt verwijderen verwijderen. Eenmaal gedaan, vegen van de gelakte stuk met verfverdunner om eventuele overgebleven olie te elimineren. De thinner kan worden gebruikt om de borstels overblijft reinigen en helpen verwijderen overtollige olie.

Stap 5: Afwerking

Zodra de lak wordt toegepast, moet u om het te onderhouden met de meeste over de toonbank meubelpolish. Lak kan een hoge glans worden gebracht met zeer eenvoudige producten zoals Pledge.