wat is de oliedruk verzendende eenheid?

De oliedruk verzendende eenheid regelt de oliedruk licht of gauge, afhankelijk van waar je auto is uitgerust met. Wanneer de olie druk wordt uitgeoefend, de schakelaar contacten ofwel uitschakelen van de olie licht of maak de oliedrukmeter actief. Kortom, de oliedruk gever wat stuurt de oliedruk informatie aan de computer van de auto, die vervolgens controleert de gerelateerde en meters. Het is belangrijk voor alle autobezitters te weten over de verschillende soorten van het verzenden van eenheden die er bestaan, welke problemen ze kunnen hebben, en eventuele reparatie-informatie, zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen over hun voertuig wanneer er een probleem is.

Er zijn drie soorten oliedruk signaalgevers. De oudste soort is een rol in de uitgangszijde van de oliepomp waaraan een verbindingsbuis wordt bevestigd. Dit sluit aan bij de meter op het instrumentenpaneel om een ​​meting te verschaffen.

Het kennen van de Types

Een ander ras is een schroef-in type, dat een transducer die aan een elektromechanische schakelaar heeft en is verbonden met een draad om een ​​licht op het instrumentenpaneel. De verzendende eenheid wordt ingesteld op de schakelaar aan wanneer de oliedruk onder een veilig niveau voor gebruik in te schakelen. Aangezien de oliedruk betreffende de machine omwentelingen per minuut (RPM), gaat dit lampje branden bij lage stationaire snelheden en geleidelijk toenemen naarmate het toerental toeneemt.

Wanneer de Gauge fluctueert

Tenslotte is het derde type dat vergelijkbaar is met het tweede type, behalve dat het een elektrische uitgangsspanning die recht evenredig met de werkelijke oliedruk.

Problemen met de oliedruk verzenden Unit

Bij koude olie is dikker en wanneer het dikker, moet meer druk op de oliepomp. Als de olie opwarmt gebruik zal de druk dalen tot een normaal niveau.

Hoeveel kost een kosten?

Net als elke andere auto-onderdeel, kan dit stuk storing. Om de oliedruk verzendende eenheid oplossen, eerst maak de draad die naar het toestel en maalde het met de sleutel op. De meter moet stijgen tot het hoogste punt. Als dat zo is, alles is nog steeds goed. U kunt ook schroef de meter op zijn plaats en lees de oliedruk.

De kosten van de oliedruk gever afhankelijk van de auto en het model, evenals wat wordt vervangen. Oliedruk verzenden units kunnen overal kosten van dertig dollar tot meer dan honderd dollar. U kunt ze vinden op auto-onderdelen winkels of online-onderdelen winkels. Wanneer u besluit om te winkelen voor uw oliedruk verzendende eenheid hangt af van uw budget en de urgentie van de vervanging. Wacht nooit te lang als het apparaat moet worden vervangen, omdat de vertraging van de veiligheid van uw auto in gevaar kunnen brengen.