wat is een hardiboard gevelbeplating

Als u geïnteresseerd bent in het toevoegen van enkele gevelbeplating aan uw huis zijn, dan kunt u overwegen hardiboard gevelbeplating. Ook bekend als hardy board of HardiPlank, wordt dit type gevelbekleding gemaakt van duig of schoot gevelbeplating. Wanneer u de montage hardiboard gevelbeplating, moet u zich ervan bewust dat het bevat nogal wat silica en andere stof, en je kan het nodig zijn om jezelf te beschermen tegen het inademen van deze stof bij het gebruik van het bord. Voor het kiezen van deze raad, wilt u misschien meer over te weten, en de voordelen en de voordelen die je kunt krijgen van hardiboard gevelbeplating.

Dit type van gevelbekleding komt vaak beschikbaar op schoot, of fitting aangesloten boards. De hardiboard ronden zal elk één rand die iets dikker dan de andere. Deze dikke rand is zo ontworpen dat de raad van bestuur beter regenwater te beheren, als de regen is gericht naar één kant van het bord. U vindt er ook verschillende soorten hardiboard gevelbeplating, van vinyl-achtige gevelbeplating die eruit zien alsof ze werden gemaakt van plastic of iets dergelijks, de zeer ruwe textuur die meer lijkt op hout. Welk type van de gevelbeplating dat u gebruikt, moet u deze voor de installatie te beschermen om ervoor te zorgen dat het niet rot.

De Hardiboard Siding

Er zijn een paar goede redenen waarom u zou moeten overwegen het installeren van een hardiboard opruimen rond uw huis. Hardiboard lijkt houtproducten, en wordt vaak gemaakt van hout, maar het is aanzienlijk goedkoper dan gewone houten gevelbekleding. Het bord is gemaakt van een combinatie van cement en vezels, die samen gebonden. Dit maakt het verschijnen als een houtproduct, maar is veel beter bestand tegen vuur schade en het binnendringen van water. Lap gevelbeplating wordt vaak gemaakt van ceder of Redwood, die zeer duurzaam en langdurig bossen, die bijzonder goed bestand tegen vormen van verval zijn zijn. De hardiboard is ook bestand tegen dierlijke besmetting en bijzonder termieten en hout wesp gaten, die kan leiden tot een zijspoor worden geruïneerd binnen enkele weken. Hardiboard gevelbekleding is ook bruikbaar als het weinig nodig zoals onderhoud, en kan duren voor een zeer lange tijd met slechts minimale zorg zoals verven of spuiten.

De voordelen van de Hardiboard Siding

Als je het gevoel dat je wilt uw eigen gevelbeplating te installeren, dan is hardiboard ook erg goed voor. Je moet in staat zijn om een ​​groot deel van deze gevelbekleding passen zonder beroep te doen op hulp van buitenaf. Als u de planken als ronden hebt gekocht, dan zul je nodig hebt om genoeg platen te kopen om elke ronde te passen met 2 inches van overlap. Je moet beginnen met het veiligstellen van de lagere planken, en dan werken naar de top, zodat elk bord wordt gedekt door de raad erboven, en de nagels aan het zicht onttrokken. Je kunt ook je board als je eenmaal klaar bent, want het duurt een likje verf heel goed.

Montage van de Hardiboard Siding