wat om te controleren bij het kopen van een herbouwde motor

Het kopen van een herbouwde motor zal uiteraard ertoe leiden dat u enige bezorgdheid. We willen allemaal weten dat wat we betalen voor het gaat om onze behoeften te dienen en niet kost ons extra geld, moeite of tijd. Waar koopt u uw herbouwd motor zal een grote impact op de kwaliteit van de motor die u ontvangt. Er zijn veel bedrijven die er zijn die motoren reconditioneren en opnieuw op te bouwen ze aan de specificaties van de oorspronkelijke fabrikant, dus hebben een goed rond te kijken voordat u besluit en zorg ervoor dat u precies weet wat u koopt.

Alle wearable onderdelen moeten worden gecontroleerd. Wanneer een motor is verbouwd, moet het hebben alle draagbare componenten vervangen. Dit geldt ook voor zuigerveren, pakkingen, afsluiters trein delen, lagers zuigers, distributieriemen, nokkenas, oliepomp en nog veel meer. Alle vervangingen componenten moeten maken naar de exacte specificaties van de vorige delen die in de motor waren.

wearable Components

Sommige delen van een motor moeten opnieuw worden bewerkt wanneer het wordt herbouwd. Sommige van deze delen de krukas, klepzittingen en drijfstangen. Deze moeten allemaal precisie-engineering en moet worden voltooid om de hoogst mogelijke kwaliteit. Als de herbouwde motor ben je blik op heeft onderdelen die nogal vanzelfsprekend lijken te tweedehands vervangingen zijn, moet u wellicht twee keer nadenken over de vraag of je het koopt. Sommige gebruikte onderdelen kunnen worden gebruikt bij de wederopbouw van een motor, maar hun verschillende leeftijden en achtergronden kunnen de hoedanigheid waarin de motor zal duren verminderen. Indien bijvoorbeeld de kleppen vervangingskleppen van een soortgelijke motor niet volledig vervangen door nieuwe, kunnen ze de levensduur van de motor beïnvloeden.

Bewerkte onderdelen

Specificaties en eisen zijn veranderd, dus als u op zoek bent naar een herbouwde motor, kun je vrij veel garantie dat het moet worden verbeterd om de huidige specificaties van de fabrikant. Als de motor u vervangt een oudere engine, is er alle kans dat de nieuwere versie van de motor en alle onderdelen van een hogere en meer recente standaard zal zijn. De onderdelen die u zou kunnen krijgen in de herbouwde motor zou veel meer superieur aan de onderdelen die eerder waren er zijn.

OEM-eisen

Er is een groot verschil tussen de kostprijs van een gloednieuwe auto motor en een herbouwd motor. Prijzen kunnen minder dan de helft, en dit zal een grote impact hebben op uw zak hebt, als geld te besparen is uw doel. Gereviseerde motoren bevatten hetzelfde technologie als hun nieuwe tegenhangers. Als u overweegt een herbouwde motor, kunt u verwachten om de exacte hetzelfde niveau van kwaliteit voor een veel kleinere kosten te ontvangen.

prijzen

Kijk uit voor compatibiliteit. Wanneer u een herbouwde motor te kopen, moet het voldoen aan dezelfde specificaties die uw oude motor had. Wanneer u de montage van de motor, moeten alle componenten die compatibel zijn met elkaar en alle andere componenten die deel uitmaken van de motor te zijn. Een verkeerde deel kan het hele motorsysteem verstoren en storingen en defecten veroorzaken.

Verenigbaarheid