wat snelheid om METAALDRAAIBANK draaien

Bij het gebruik van metalen draaibanken, of draaibanken ontworpen is om metaal te snijden, kan de snelheid wordt het liep op variëren. De snelheid is gebaseerd op het type metaal gewerkt, het metaal van de werkende bit, en de grootte van de snede. De volgende richtlijnen kunnen u helpen om de juiste snelheid te gebruiken bepalen.

Soorten metalen vereisen verschillende draaisnelheden te snijden. Zachtere metalen zoals aluminium een ​​hogere snijsnelheid dan een hard materiaal zoals staal vereist. Lagere snelheden kan de snij-bit om te werken door middel van het metaal en is nodig wanneer moeilijk te draaien om metalen te snijden.

Soorten Metals

Het snij-bit gebruikt kan de snelheid die de draaibank moet worden te bepalen. De meeste metalen snijden bits zijn gemaakt van carbon staal, met hoge snelheid staal en carbide. Net als het materiaal wordt gewerkt de bits vereisen meer snelheid voor zachtere materialen.

cutting Bit

De diepte van de snede kan worden gemanipuleerd met snelheid en. Met grotere vermindering langzamer is moeten manipuleren de metalen gewerkt en de nauwkeurigheid. Deze snelheidsregeling is niet zo belangrijk bij het kiezen van een rijsnelheid, maar moet nog rekening worden gehouden.

Diepte