weatherize je deck: veranda bederf preventie gemakkelijk gemaakt

Huiseigenaren die ervoor kiezen om decks te bouwen voor hun huizen moeten altijd rekening weatherizing als een belangrijke stap in de richting veranda verval te voorkomen. Of het nu gaat met behulp van druk behandeld hout of een willekeurig aantal andere natuurlijk duurzame opties, het nemen van eenvoudige voorzorgsmaatregelen te beschermen en te behouden oppervlak van het hout zal een langere levensduur verzekeren voor uw dek en geld te besparen van dure reparaties of vervangende werkgelegenheid.

De gevaren van het Houten Dek

Een veel voorkomende houten dek is kwetsbaar voor zwaar schadelijke elementen zoals regen en sneeuw, waar het water verzamelt en zwembaden, het bevorderen van waterschade en microbiële activiteit. straling van de zon is een machtige vijand, in aanvulling op de voortdurende erosie van de dagelijkse voetverkeer en tuinmeubilair schuren het oppervlak, wat resulteert in de afbraak van het hout door middel van scheuren, barsten en rot.

Drie eenvoudige stappen voor Preventie – Stap 1: Reinigen

Gelukkig zijn er een verscheidenheid aan producten en werkwijzen van afdichting en spuiten die eenvoudig te implementeren om de voortijdige slijtage van houten dek voorkomen. De eerste essentiële stap is een goede reiniging. Er zijn veel betrouwbare bleekmiddelen en reinigingsmiddelen op de markt die speciaal zijn ontwikkeld voor het reinigen van houten oppervlakken. Vermogen ringen worden vaak gebruikt voor deze taak, maar amateurs kan meer kwaad dan goed hout oppervlakken oneigenlijk gebruik veroorzaken door de wasmachine high-powered snelheid. Als je onervaren met een hogedrukreiniger, raadpleeg dan een professional die het werk voor u doen. Zorgvuldige aandacht moet worden besteed aan puin, vuil en gevallen bladeren die niet alleen hebt verzameld op de top van het dek, maar ook in de ruimten tussen de planken, want dat is waar vocht bouwt, wat resulteert in schimmel en droge rot, een schimmel die zich voedt off van nat hout, vaak het aantrekken van destructieve termieten besmettingen.

Drie eenvoudige stappen voor Preventie – Stap 2: Afdichting

Eenmaal grondig gereinigd, het aanbrengen van een beschermende afdichting of een behandeling zal helpen bij de bestrijding van deze snode bedreigingen voor uw dek. Voor nieuwe dekken, is het zeer belangrijk om een ​​behandeling van hout, die zal helpen weatherize uw dek voor het eerste jaar, zodat het hout open te stellen en genieten in de behandeling toe te passen, terwijl de bescherming tegen de harde risico’s van regen, wind en zon. Wanneer die beschermende sealants na het eerste jaar, is het belangrijk om opnieuw te beginnen met een zoet oppervlaktewater. Ontdoen eventuele verf en oude behandelingen, terwijl ook de weg te schuren elke dead spots, ruwe plekken, splinters en schaafwonden. Het doel is om een ​​nieuwe laag van het hout, dat de nieuwe kit zal absorberen bloot. Dit moet echter pre-reinigingsproces tot een droog oppervlak, dus wachten een paar dagen de toepassing van de nieuwe kit beginnen wordt aanbevolen, omdat nat hout zal de behandeling effectief absorberen. Bij het kiezen van een afdichtmiddel is het belangrijk te realiseren niet allemaal dezelfde elementen bestrijden. Clear afdichtingsmiddelen zal beschermen tegen vochtige omgevingen, maar ze niet weerstaan ​​schadelijke UV-straling, die het hout zou kunnen verbleken. Gepigmenteerde kit zal het werk doen en kan maximaal drie jaar duren, terwijl duidelijk kit per jaar moet opnieuw worden aangebracht.

Drie eenvoudige stappen voor Preventie – Stap 3: Goed afdrogen

Zodra de taak is voltooid, zult u uw houten dek te vinden om een ​​gloednieuw afwerking hebben en het zal langer duren, maar zorg ervoor dat het hout is volledig opgedroogd, waardoor voor volledige en correcte absorptie van de nieuwe kit. Anders al je harde werk zal worden ongedaan gemaakt, omdat de kit nog niet volledig verzonken in het hout en daarom is het niet volledig beschermd.