werner’s gemakkelijke toegang staal zolderladder

Makkelijk te gebruiken

Veiligheid

Installatie

Wat volgt is een snel overzicht van Werner’s Easy Access Steel Zolder Ladder.

Twee kenmerken van de Easy Access Ladder onmiddellijk opvallen. De eerste is het slanke ontwerp, dat de omvangrijke bronnen van vele andere ladders ontbreekt. De tweede is de extra grote opening, die meer ruimte te grote containers op te slaan biedt. Deze ladder heeft een 300-pond laadvermogen.

De meest welkome nieuwe functie van Werner’s Easy Access Steel Zolder ladder is de gasveer, gemodelleerd naar die gevonden in auto’s en scherm deuren en ontworpen om u te openen laten en sluit de deur rustig, zonder slaande kenmerk van oude stijl vlizotrap.

De ladder heeft een paar leuke veiligheidsvoorzieningen: een rode veiligheidsslot en extra brede, zachte, anti-slip stappen.

De Easy Access Zolder Ladder heeft een eenvoudige, tweedelige design. Installatie is niet ingewikkeld, neemt slechts 3 stappen: bevestigen van het frame aan de opening, het bevestigen van de ladder aan het frame, en het aanpassen van de benen op de juiste hoogte.

Voor de volledige installatie-instructies, hier beginnen;. Voor de aankoop van Easy Access Zolder Ladders, klik hier.