winter verzorgingstips voor Rose bomen

Rose bomen zijn een speciaal type roos die wordt geteeld op een lange steel, zodat ze zien eruit als kleine bomen. Het begint als een ent van een wortel van de roos plant die vervolgens naar de lange steel is bevestigd, zodat ze uitgroeien tot elkaar vormen een roos boom. Dit type roos heeft wat speciale zorg tijdens de koude wintermaanden. Hier is een lijst met tips om u te helpen uw roos bomen in leven te houden en goed door de winter

Een methode die zullen helpen om je roos bomen levend en wel in de winter te houden is om een ​​hoopje vuil of mulchmateriaal rond de basis van de plant te zetten. U kunt vuil, compost, mulch bladeren, etc. gebruiken in te zetten een stapel tegen de onderzijde van de plant. Zorg ervoor dat alles wat materialen die je gebruikt niet te nat, want de heuvel moet vochtig zijn, maar niet nat, of je roos zal sterven.

Plaats een bodem Mound rond de Plant

Een andere goede manier om uw rozen te beschermen is een ring van kippengaas of ander materiaal omheen te plaatsen. De binnenkant van deze draad wordt vervolgens gevuld met losse vuil. Zorg ervoor dat de bovenkant van de roos bomen steken van het vuil te verlaten. Deze methode beschermt uw installatie tegen wind en sneeuw schade.

Leg de kip draad over uw Rose Trees

Een variatie van de bovenstaande methode beschermingsniveau voorzichtig wikkelen jute zakken rond de rozen en bevestig ze met touw of streng. Zorg ervoor dat u dit zorgvuldig te doen, zodat je niet breken de stengels van uw rozen. Dit houdt de planten warm, waardoor ze in leven te houden wanneer de temperaturen dalen.

Wrap jutezakken rond Rose Trees

Een soortgelijke methode die ook houdt de rozen warm in de winter maanden is het wikkel de stengels in zwarte plastic zakken. De donkere tassen zullen beide houden de wind en sneeuw en houden de planten warm. Zwart absorbeert de warmte, dus dit is de reden waarom het helpt om de rozen warm te houden. U kunt gebruik maken van reguliere zwarte vuilniszakken, of zijn er ook speciale tuinieren tassen gemaakt voor dit doel.

Zwarte plastic zakken

Je moet niet je rozen te bevruchten vanaf ongeveer zes weken voordat de winter begint. Dit moet worden gedaan voordat de eerste vorst. De reden waarom u stopt met het gebruik van kunstmest is dat het zou kunnen maken van uw bloemen langer groeien en ook actief wanneer het is beter voor hen om slapende in de winter koud zijn.

Stop bemesting

Als de winter maanden zijn hier, moet je niet afgesneden van de bloemen op uw rozen. U moet in plaats daarvan de bloemen laten, waarheen en ga op een natuurlijke zaad. Dit laat de bloem vertragen en in een slapende toestand van de groei. Als een plant in een slapende toestand van groei, dan is het minder waarschijnlijk om het gebruik van de opgeslagen energie die het nodig heeft om te overleven door de winter.

Laat de Roses gaan naar Zaad

Dit zijn manieren om uw rozen veilig in de winter te houden. Volg gewoon de bovenstaande methoden en je hebt mooie roos bomen in het voorjaar.