winterklaar huis checklist

In 2000, Robert Ferguson begon met het schrijven als een middel om zijn kennis te delen in de residentiële home improvement industrie. Meer dan 30 jaar hands-on ervaring, het meest recent als een door de staat erkend aannemer, heeft het mogelijk Ferguson aan zijn schrijven richten op de residentiële en commerciële bouwsector. Ferguson heeft deze kennis en ervaring gebruikt om professionele content en copywriting voor alle gebieden van home improvement te bieden aan klanten in de VS

Met de val seizoen op ons, is het tijd om te beginnen met het winterklaar maken van uw huis om het te beschermen tegen de vrieskou door oude man winter veroorzaakt. Uw huis is een van uw meest waardevolle activa, dus beschermen tegen de kou moet een topprioriteit zijn. De volgende checklist biedt tips en adviezen voor het beschermen van uw huis van de nadelige gevolgen van de winter koud. Niet alleen zal dit helpen u comfort tijdens deze koude maanden, maar het zal ook u geld besparen door het verminderen van de energierekening en het vermijden van onnodige reparaties te wijten aan een gebrek aan voorbereiding.

onderwerpen

Deuren en Ramen

De eerste opdracht van het bedrijfsleven bij het winterklaar maken uw huis is om onnodige luchtlekken rond ramen en deuren te elimineren. Lekken toestaan ​​geconditioneerde lucht kan ontsnappen, het verhogen van uw energierekening, terwijl ook het uitnodigen van koude lucht om uw woning te betreden. Ramen en deuren kunnen gemakkelijk worden afgesloten met goedkope tochtstrips of breeuwen verkrijgbaar bij de meeste home improvement centra en bouwmarkten.

Verwarmingssysteem

In sommige gebieden, uw verwarming betekent dat het verschil tussen leven en dood tijdens de wintermaanden. Het is noodzakelijk dat het in goede staat en eventuele reparaties worden verricht voordat de temperatuur daalt.

Loodgieter System

Een van de meest kostbare fouten een huiseigenaar kan maken is om te falen om hun huis sanitair systeem te beschermen tijdens het winterseizoen. Wanneer een sanitair pijp bevriest, het draagt ​​met het potentieel te barsten, wat kan leiden tot grote schade aan uw huis, waarvoor reparaties die zeer kostbaar kunnen zijn.

Dak

Vaak over het hoofd gezien tijdens het huis winterklaar is het dak. Lekken, ijs dammen en neergehaalde goten komen vaak dak probleem tijdens de wintermaanden. Volg deze tips om te voorkomen dat ze gebeurt.