wit decoratie ideeën: erfstuk stukken

Erfstuk stukken kan variëren van foto’s tot sieraden, of stoffen tot meubels zijn. Bij het decoreren in blanken, kan erfstukken worden opgenomen in de regeling als er andere decoratieve stukken worden gekozen om hen te complimenteren.

Voor foto’s, kies wit frames om de stijl van de kamer aan te passen. Houten kozijnen zijn gemakkelijk om te schilderen en zijn minder duur bij aankoop rauw. Kleurenfoto’s herdrukt in zwart-wit ook goed uitzien met een witte schema.

foto’s

Om sieraden op te slaan, de aanschaf van een witte kast of herschilderen een oude. Ornamenten zal blijven beschermd tegen stof en vuil, en in combinatie met de kamer.

ornamenten

Als meubilair is te waardevol om te schilderen, gebruik witte tafelkleden en kleedjes op bijzettafels, kisten en dressoirs. Voor banken en stoelen, wit plaids en kussens zullen er alles bij elkaar te brengen.

Meubilair

Dekbedden kan worden gebruikt als gooit of kunnen worden gevouwen en geplaatst op een stoel of aan het einde van een bed. Als een dekbed echt kostbaar, kan deze worden weergegeven in een box frame en opgehangen aan een muur.

Fabrics

Kledingstukken kunnen worden ingelijst in een box frame of kan op een decoratieve kleerhanger worden weergegeven. Bij gebruik van een kleerhanger, hang kleding plat tegen een muur of hangen af ​​van een kapstok. Pennen en nagels zijn handig voor pinning het weefsel op zijn plaats.