waar bloembakken te plaatsen

Planter dozen komen in een verscheidenheid van vormen en maten, waardoor ze een aanpasbare keuze voor het ontwerpen van een container tuin. Planter dozen zijn een uitstekende plek om jaarlijks een bloementuin hebben, want je kunt experimenteren met een scala aan planten, gewoon de soorten die je planten in de bloembakken jaarlijks diversifiëren.

Beslissen waar uw bloembakken te plaatsen is een taak die u wat tijd moet doorbrengen overweegt. In de eerste plaats moet je rekening houden met de verlichting eisen van de planten in uw bloembakken.

Als je schaduw liefdevolle planten, kunt u ervoor kiezen om de bloembakken te plaatsen onder een luifel waar ze de hele dag in de schaduw blijven. Omgekeerd, als je soorten die de volle zon nodig hebben geplant, de beste plek om de plantenbakken zetten zou in een gebied waar de planten zon de hele dag zal ontvangen.

Als u kiest voor soorten die de volle zon nodig te verhogen, zal de bodem in uw bloembakken snel uitdrogen. Indien genegeerd, zal de zon uiteindelijk trekt al het vocht uit de potgrond, waardoor het bijna ondoordringbaar. Daarom is het ontwikkelen van een gieter schema dat geschikt is voor het gebied waar u uw bloembakken geplaatst is.