behangen 7 – opknoping het behang

Beginnend bij de onopvallende hoek die u hebt gekozen, te meten om een ​​punt met uw tape dat is een afstand van de hoek van een inch kleiner dan de breedte van het behang roll. Maak een markering op dit punt. Als je behang rollen 20 “breed, maak een waardering 19” uit de hoek.

Op dit teken zult u een exact loodrecht (verticale) lijn te maken. Er is een goede kans dat de hoek niet loodrecht, dus dit proces garandeert dat u zal werken vanuit een schietlood. Een gemeenschappelijke, en drastische, fout in opknoping behang is om het uit het lood hangen.

Start van de race markeren een Level Line

Je moet Adobe Flash Player te downloaden zodat u onze video kunt bekijken.

Opknoping het eerste vel

U kunt een 4 ‘level of een wallpaper niveau (een liniaal met een niveau bubbel) gebruiken om deze lijn op de muur te markeren. Ook kan een krijtlijn worden gebruikt. Zorg ervoor dat het niveau bubble leest werkelijke niveau, en markeer de lijn van het plafond tot de vloer.

Tip: Bij het snijden behang met grote herhalende patronen moet u alternatieve rollen te controleren zoals u misschien zult u veel voeten te slaan wanneer het proberen om het patroon te passen.

U bent nu klaar om uw eerste stuk te hangen. Breng het zo dat één rand is precies verticale en afgestemd op uw schietlood mark. Laat de onderste gevouwen en in eerste instantie alleen met de bovenkant van de plaat. Zorg ervoor dat u het cijfer voor het plafond is afgestemd, zodat er een patroon te doorbreken naar het plafond lijn, als je werkt op een binnenhoek, wat vaak het geval is, wikkel de one-inch overlap in de hoek. Zie de paragraaf over binnenhoeken.

Gebruik een wallpaper borstel uit te werken eventuele luchtbellen, streelde de borstel van binnen naar buiten om de lucht eruit te drukken. Begin bovenaan en werk je weg naar beneden de krant. Blijf werken met de borstel totdat alle luchtbellen uit zijn en het papier is perfect glad op de muur. Zorg ervoor dat u in lijn blijven met je loodrecht merk als je werkt met de borstel. Til de onderrand van de strip het vel vrij te plooien. Na het bovenste gedeelte is glad, laat de onderste vouw en positie, met behulp van de palmen van je handen. Gebruik dan de smoothing borstel zoals u hierboven deed. Zorg ervoor dat er geen vuil op de muur die je nu steken door. U zult het papier knippen na de volgende plaat wordt opgehangen.

Tip: Bij het verwijderen van niet-poreuze behang zoals vinyl, moet u het papier te scoren zodat de stoom van het behang stoomboot te dringen.

Opknoping Latere Sheets

Voor het snijden het tweede vel, zorg ervoor dat u voor het patroon passen op de naad lijnen hebben toegestaan. Om verspilling te voorkomen, kunt u wisselen tussen twee verschillende rollen met de grotere patronen.

Deze tweede plaat konten goed tegen het eerste. Niet naden overlappen. Breng deze opgenomen als u de eerste deed en manoeuvreren het tegen de eerste met je handen. Na dit blad is op zijn plaats kunt u teruggaan en trim de eerste. Gebruik uw liniaal of breed mes om een ​​goede stuwing baan te verzekeren, het veranderen van het scheermesje voor elke strook behang toegepast.

Nadat de platen zijn op hun plaats, ga over hen met een grote vochtige spons om eruit te komen alle kleine belletjes en plakken. Wees er zeker van te vegen alle overtollige pasta op de naden en eindigt met de spons voordat ze drogen. Na 20 tot 30 minuten, gebruik dan een naad roller op de naden om zeker te zijn dat ze goed beveiligd. Druk op de roller te lichtvaardig een glossy gebied te voorkomen. Deze stap wordt weggelaten met opgeheven en stroomden behang.