met behulp van selderij in Combinatieteelt

Selderij is een voedzaam en smakelijke groente die kan worden gebruikt om een ​​gerecht te garneren of gewoon als een snack op een warme dag. Selderij is een zeer eenvoudig metgezel plant om te gebruiken in uw moestuin ontwerpen inspanningen. Deze informatieve gids is bedoeld om u te laten zien een aantal van de meest gunstige groenten en planten te groeien in harmonie met uw selderij om een ​​top kwaliteit groente u zal houden te produceren. Deze gids zal u wat om te voorkomen dat bij het kiezen van metgezel planten voor uw selderij tonen ook om te voorkomen dat alle heilzame planten die u gebruikt tegen te gaan.

Insecten en andere insecten kan een enorme bedreiging voor uw gewas te worden en bij het verbouwen van voedsel het doel is om jezelf en je naaste te voeden, niet tuin ongedierte. Gelukkig zijn er een aantal grote bloemen en groenten die je kunt planten met de selderij af te weren zowat elke bug die uw selderij zou schaden. Het planten van de kosmos, goudsbloemen, madeliefjes, leeuwebekken en Oost-Indische kers zal werken om veel insecten weg te rijden, terwijl het aantrekken van heilzame roofdieren zoals wespen die zich voeden met de insecten die zich voeden met uw tuin. Prachtige kruiden en groenten zoals knoflook, ui en prei helpen ook om wezens die een feest zou uit uw selderij af te weren.

insectenspray

Afgezien van planten die insecten af ​​te weren, zijn er vele andere heilzame planten voor u om te overwegen voor selderij metgezel planten. Planten groene bonen en erwten zal sterk bijdragen tot de bodem verrijken met stikstof op natuurlijke wijze, die zullen bijdragen aan de gezonde groei van selderij, evenals de meeste andere tuin groenten. Het planten van uw selderij in de schaduw van tomaten of spinazie planten zal het voorzien van de nodige schaduw om te voorkomen dat uw selderij voorraden tegen uitdrogen. Een paar andere heilzame planten voor u om te controleren zijn bloemkool, alles wat de kool familie en de meeste soorten bonen.

Andere Beneficial Planten

Hoewel selderij is een van de gemakkelijkste groenten te metgezel planten voor, zijn er nog een paar planten die je moet voorkomen dat het gebruik ten koste van alles. Deze planten zijn maïs en asters. Maïs en asters maken slechte metgezel planten voor de selderij, omdat ze sterk het risico van uw selderij een ziekte bekend als gele aster ziekte vangen verhogen. Gele aster ziekte zal ertoe leiden dat uw selderij te verkleuren en stunt de groei van uw gewas. Het zal ook ruïneren de smaak en het is niet aan te raden om elke zieke groente te eten.

Planten te vermijden

Tot slot, selderij is een zeer makkelijke plant te metgezellen vinden. Er zijn geen tekort aan heilzame planten en planten selderij zelf profiteert. Met een beetje planning en veel zorg kunt u elke andere plant in de moestuin werken aan profiteren de planten eromheen hebben. Zolang je voorkomen dat de twee rode vlag planten in maïs en asters moet je een bloeiende, mooi en het beste van alles, smakelijke moestuin met verbazingwekkende selderij groeien in het hebben.