uw uiteindelijke val pompoen gids

Als opvoeder en professionele freelance schrijver, Laurie Bloomfield heeft een Master’s Degree in Language Education. Haar publicatie portfolio bevat honderden artikelen over uiteenlopende onderwerpen, zoals home improvement, doe het zelf projecten en landschapsarchitectuur, evenals financiën, opvoeding en onderwijs. Ze biedt een hoge kwaliteit artikelen, variërend van traditionele tot hedendaagse onderwerpen in zowel print en digitale formaten.

Van de vele symbolen van de herfst, pompoenen staan ​​bovenaan de lijst. Ik weet niet zeker wat voor soort pompoenen te kopen en wat te doen met hen als je thuis komt? Deze tips zullen u helpen bij het kiezen van de beste pompoen voor uw activiteit.

Pumpkin Rassen

Er zijn tal van pompoen rassen die vandaag beschikbaar zijn, sommige geteeld voor snijwerk, sommige voor het bakken of koken, en sommige gewoon voor hun goede looks. Met de steeds groeiende populariteit van Halloween en het versieren van de herfst seizoen in het algemeen, is de keuze van de pompoenen gegroeid. Hier zijn slechts een paar populaire rassen bent u gebonden te vinden bij uw plaatselijke supermarkt, pompoen flard, of zaad leverancier.

Baking Pumpkin

Ja, is dit ras genoemd naar de belangrijkste gebruik: carving. De hefboom o lantaarn pompoen is meestal groot in omvang, ongeveer 8 tot 15 pond, en heeft een vlakke bodem. De binnenkant is meestal hol, waardoor het gemakkelijk te reinigen en te snijden. Dit is echter geen goede optie bakken of koken, het vlees niet een goede smaak en de binnenkant is meestal vezelig. Maar ga je gang en proosten op de zaden voor een lekkere snack!

Roosteren pompoenpitten

Dit type wordt zo genoemd omdat het lijkt op een wiel van kaas met een korte gestalte en stoffig beige kleur. Hun buitenkanten hebben diepe ribbels daarop, waardoor ze een geweldige optie voor herfst displays, maar ze zijn ook geschikt voor het koken en bakken.

carving Pumpkins

Dit zijn traditioneel de beste keuze voor het maken van taarten en soepen. De suiker pompoen is klein, een gewicht van ongeveer 2 tot 4 pond, en heeft een zoete, vochtige vlees.

Deze pompoen is speciaal gekweekt voor consumptie. Deze pompoenen zijn dichter dan anderen, het verstrekken van grote hoeveelheden vlees te gebruiken in allerlei recepten.

Deze pompoen is een erfstuk ras, met een diep oranje buitenkant, dat is veel brutaler dan de standaard jack-o-lantern pompoenen. Met een platte vorm aan de bovenkant en diep geribbelde kanten, het is gemakkelijk om te zien hoe deze pompoen is vernoemd naar vervoer van Assepoester in het klassieke sprookje. Dit ras ziet er prachtig uit, maar is ook een goede keuze voor het bakken met een zoete vruchtvlees.

Dit zijn een unieke keuze met een witte huid, dat is geweldig voor het schilderen, snijwerk, en bakken. De binnenkant vruchtvlees is oranje, waardoor het een snijwerk optie leuk dat ook goed kookt.

Dit zijn de kleinste van pompoen rassen. Jack Be Little zijn oranje, terwijl Baby Boo is wit. Ze zijn allebei ongeveer drie centimeter in diameter en een flatscreen tops en verschillende ribben. Niet alleen zijn ze schattig voor decoratie, maar ze kunnen ook worden gebruikt voor het bakken.

U kunt deze methode gebruiken om je pompoen voor te bereiden op elk recept dat vraagt ​​om ingeblikte gepureerde pompoen.

Stap 1 – Als je van plan bent over het gebruik van pompoenen voor het bakken, moet u de buitenkant schoon te maken voordat u aan de slag. Gebruik een groente borstel om het resterende vuil schrobben van de huid.

Stap 2 – Nadat de huid is schoon, gebruik maken van een groot mes en zorgvuldig snij je pompoen in twee stukken. Neem een ​​grote lepel en schraap alle vezels en zaden van de schaal. Wanneer de shell is schoon, snijd de twee grote stukken in kleinere.

Stap 3 – Leg de kleine stukjes op een bakblik, zodat de huid naar boven. Giet net genoeg water in de pan zodat de bodem bedekt is. Dek de pan goed af met aluminiumfolie.

Stap 4 – Plaats de pan in de oven en bak op 325 graden totdat u gemakkelijk kunt druk op de tanden van een vork in de stukken. Laat de pompoen voldoende tijd afkoelen en schep het vruchtvlees uit van de huid. Als u geen gebruik maakt van uw pompoen tot later, bewaar deze op een koele plaats met een temperatuur rond de 60 graden.

Geroosterde pompoenpitten zijn niet alleen een lekkere snack, maar een gezonde een ook! Nadat je de top van je pompoen hebt afgesneden, gebruik maken van een lepel schep de vezels en zaden. Na het trekken elke vezelige vezels weg van de zaden, spoel ze in koud water.

Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de zaden op de top een nacht drogen. Seizoen ze de volgende dag met uw favoriete kruiden en zet de pan in de oven op 350 graden, waardoor ze te roosteren voor ongeveer 20 minuten tot ze gouden kleur. Haal de pan en laat de zaden te koelen. Deze smakelijke traktaties zal duren ongeveer een week in een luchtdichte verpakking.

Stap 1 – Beslis over een ontwerp voor uw pompoen en trek het uit op een stuk papier. Kies een pompoen die groot genoeg is om je tekening te passen. Houd in gedachten dat een pompoen met een gladde zijde zal de overdracht van uw ontwerp makkelijker.

Stap 2 – Voordat u carving begint, kunt u de clean-up proces veel eenvoudiger door het leggen van een vuilniszak of krant over uw werkruimte te maken. Plaats uw pompoen op het oppervlak.

Stap 3 – Gebruik een fijne punt marker om een ​​cirkel rond de pompoen steel te trekken. Neem een ​​scherp mes en knip voorzichtig langs de lijn. Trek de bovenkant van de pompoen en leg het opzij. Vervolgens neemt een grote lepel en schraap alle vezels en zaden uit de pompoen. Als u van plan ze te gebruiken voor het bakken, leg ze in een schaal en zet ze opzij tot later.

Stap 4 – Leg uw ontwerp op de huid van de pompoen en zet hem op zijn plaats met wat tape. Gebruik een marker op te sporen over de ontwerp met behulp van voldoende druk om het beeld te brengen op de huid. (Als je genoeg talent bent, kunt u ook uit de vrije hand van het ontwerp.) Verwijder het papier uit het oppervlak van de pompoen. Neem een ​​klein mes of een pompoen snijden instrument en snijd langs de lijnen. Zoals altijd, wees voorzichtig bij het werken met scherpe voorwerpen en laat nooit een kind gebruik maken van een mes zonder toezicht.

Stap 5 – Wanneer u tevreden bent met uw snijwerk, moet je je pompoen te behouden om te voorkomen dat uiteenvalt. Plaats uw pompoen in de gootsteen en spoel het in koud water. Verwijder de pompoen uit de gootsteen en dep het droog met een handdoek. Toepassen vaseline om de randen van het snijwerk ze uitdrogen. Zorg ervoor dat u deze weer te geven in een koele omgeving. Als het begint te verschrompelen, genieten van het weer in koud water voor een paar uur.

Stap 6 – De veiligste manier om uw pompoen licht is om een ​​batterij-aangedreven thee licht te gebruiken. Verwijder de pompoen deksel, zet het licht aan, plaats deze in, en vervang het deksel. Zodra uw verlichte pompoen klaar is, wil je foto’s van je geweldige jack-o-lantern te nemen om te delen met je vrienden en familie. Om de duidelijkste beeld te krijgen, plaatst u uw pompoen in een donkere vlek. Schakel de flitser uit van het apparaat om de camera van het toevoegen van te veel licht om de foto te houden. Wanneer u bent klaar, schieten weg!