waarbij de uitvoering van een trog drain

Als u overweegt een trog drain in uw volgende project kan je een beetje kennis van waar je het zo goed zou moeten voeren zoals waarom je het nodig hebt op dat gebied nodig hebben. Hier is wat informatie die u kunnen helpen met deze beslissing proces.

Een manier om een ​​trog drain uit te voeren is in de douche. In principe is de reden waarom u dit type afvoer in de douche nodig is als je wilde geen douche stoeprand of drempel te hebben. Als dit is iets dat u overweegt, wil je naar de douche te maken, zodat het iets helt in de richting van een muur waar de trog drain is. Normaal gesproken zul je het wilt helling naar de natte muur, zodat het niet zal stromen uit de douche en op de vloer als er problemen met sanitair waren. Een ding toch dat u zult willen overwegen als dit is iets wat je wilt voor uw douche is een membraan. Veel eenvoudige en recht omhoog trough riool geen verbinding met een membraan en als u overweegt vele ontwerpen opties, een aantal van hen achten een membraan nodig.

Douche

Als u een zwembad in uw huis binnen of buiten of uw terras en patio verbindt met het zwembad wilt u misschien overwegen een goot afvoer voor dat gebied om te helpen met het water. De reden hiervoor is dat als er een in de grond zwembad overflows of je hebt een veel beweging in en uit het zwembad en het water is overal, zul je een trog drain moeten helpen om het water uit de buurt van het gazon of andere armaturen dat u in de omgeving. Pool water kan schadelijk zijn voor het gras als er te veel is toegestaan ​​op het of als je een huis of garage in de buurt van uw zwembad wil je om deze te beschermen en te houden water uit.

Dek of Pool Area

Een kelder is een uitstekende plek om een ​​trog drain overwegen vooral als het is nog niet af en heeft de neiging om water een stuk te krijgen. U wilt de trog afvoer in de buurt van de waterbron of waar het water komt in de meeste hebben. Dit kan moeilijker te installeren dan onder de douche of op het dek maar het zal zeker de moeite waard enige tijd of geld gestoken te zijn.

Kelder

Als u last heeft water in de woning of in de kelder wil je een trog afvoer naar buiten te voeren, zodat je het kunt houden van het krijgen in. Het is veel gemakkelijker om een ​​afvoer naar buiten te installeren en helpen om het water in te voorkomen van het krijgen dan te wachten tot het wordt in om het te reinigen en te repareren alles.

Buiten het huis

Elk op deze gebieden kunnen een trog drain gebruiken en zal allemaal ten goede van de ene. U kunt kijken op de lijn of zelfs vragen bij een lokale ijzerhandel welke maat drain het beste is voor de omgeving, evenals hoe deze te installeren.