wanneer een Decorwas gebruiken

Een Decorwas op een stuk van houten meubilair biedt een glanzende, glanzende look. Houtwas kan worden gebruikt behandeld of onbehandeld hout het graan en natuurlijke ontwerp uit te brengen.

Interieur houten oppervlakken hebben veel baat bij het gebruik van was. Bees wax is vooral uitstekend geschikt voor het polijsten fijn afgewerkte meubels. De bijenwas dringt diep in het hout te beschermen en voeden het. Het voorkomt dat het hout uitdroogt en geeft een gezonde glans. Franse slijpers gebruiken wax te polijsten antieke houten boete en geef het een nieuw leven ingeblazen.

Interior Wood

Was kan veilig gebruikt worden op exterieur hout, maar het zal niet over een langdurige bescherming. Het zal het hout marginaal blijven waterbestendig voor een zeer korte tijd, maar het is niet hetzelfde niveau van bescherming als een waterbestendige lak aan te bieden. U kunt een wax afwerking te gebruiken op gelakt hout en het kan worden gepolijst tot een diepe, rijke glans te creƫren.

Exterior Wood

Was kan worden gebruikt in combinatie met houtbeitsen en alleen. Beitsen van hout alleen kleuren het patina van het bos natuurlijke korrel, maar wax kan worden toegepast als een natuurlijke polijstmiddel om de details van het graan uit te brengen.

Wanneer te kiezen Wax