wanneer is de beste tijd om de handel in een auto?

Als u op zoek bent om de handel in een auto, wil je de best mogelijke manier van het optimaliseren van uw verkoop weten. De handel in een auto is een beslissing die bijna iedereen wordt geconfronteerd op een bepaald punt en het gaat om een ​​aantal factoren. Een ding om te onthouden is dat een nieuwe auto begint te af te schrijven in ts waarde vanaf het moment dat je het wegrijden lot van de dealer. Het verlies kan oplopen tot 25 procent van de volledige waarde alleen al in het eerste jaar, hoewel de waardevermindering daalt na deze periode. Het zal echter opnieuw toenemen wanneer het voertuig meer dan 50.000 mijl op de klok.

U kunt de inruilwaarde van uw voertuig te bepalen op verschillende manieren. De eenvoudigste is om de Kelley Blue Book controleren. Gewoon zoeken voor uw voertuig in het boek, zoek de staat van het voertuig en het vinden van de juiste kilometerstand. Dit zal u geven wat de Blue Book beoordeelt om waar verkoopwaarde van uw auto.

Handel in waarde

Dit is allemaal goed en wel in termen van het verstrekken van een gids, maar wat belangrijker is, is de werkelijke prijs van een dealer zal bereid zijn te betalen als je de handel in. Om te komen tot een realistisch cijfer, bezoek brengen aan diverse lokale dealers en vraag de gebruikte auto manager welke prijs hij zal geven u voor uw voertuig als je de handel in met hen.

Eigen vermogen

Hoeveel vermogen heb je in je auto? Het kan een belangrijke factor in de handel in proces. Als je in de fase waar je niet te veel geld verschuldigd bent over uw auto, kan het een goed moment om de handel in de juiste weg als de prijs die u ontvangt u extra geld te gebruiken als een aanbetaling op te geven een nieuw model nadat u betalen uit het openstaande saldo op de oude auto.

De trade-off

Als auto’s leeftijd, hebben ze de neiging te ontwikkelen mechanische en cosmetische problemen. Na ongeveer 50.000 mijl, zult u waarschijnlijk merken dat je reparatiekosten het verhogen en de hoeveelheid reparaties groeien. Vaak zullen ze kleine problemen, maar een voortdurende stroom van facturen kunnen snel oplopen.

Tijd van het jaar

Houd een oogje op deze kwesties, vooral als je nog steeds auto betalingen uitstaan. Veel chauffeurs vinden dat hun oude model is ‘kleine aanrekeningen’ ze aan de dood als de reparatie kosten te monteren. Op dit punt, moet u zeker overwegen het snijden van uw verliezen en de handel in het voertuig op iets nieuwer. Op de lange termijn, zul je zeker uiteindelijk geld te besparen.

Age of Car

Een goede tijd van het jaar voor de handel in een auto is vlak voor de nieuwe modellen van de auto komen. Dit is wanneer de dealers willen hun veel te wissen voorafgaand aan de ontvangst van de nieuwe auto’s en bieden de grootste kortingen op onverkochte modellen. U wordt in een sterke onderhandelingspositie en kan een betere deal op uw trade-in als je wilt een nieuwe auto te kopen.

Je krijgt de beste prijs wanneer u de handel in een auto als je te ruilen voordat de klok omdraait op 50.000 mijl. Op dit punt, het moet nog steeds worden goed werken en niet te veel kost in termen reparaties. In het ideale geval de handel in toen de kilometerteller leest tussen de 30.000 en 40.000 mijl voor de optimale prijs.