wanneer opnieuw versleutelen sloten overwegen

Rekeying sloten, met name in situaties waar je bepaalde veranderingen, zoals de mensen die deze sloten te gebruiken verwachten, is niet ongebruikelijk. Het kan nodig zijn om een ​​slot dat eerder werd gebruikt door iemand die niet langer bevoegd is om dit slot te openen rekey. Of, moet u wellicht rekey om uw spullen te beschermen tegen mensen die eerder had gehad om een ​​van uw sloten. Wat uw reden voor re-keying, als u wilt besparen op de kosten van het inhuren van een slotenmaker, vindt u informatie nodig, zoals die je hieronder kunt vinden.

Een verandering van woonplaats is een van de meest voorkomende redenen voor nodig om een ​​lock rekey. Andere situaties die vragen om het veranderen van een slot kan het aannemen van nieuwe medewerkers, of een verandering in de huurders van uw woning te nemen. Het kan verstandig zijn voor u om te voorkomen dat in de veronderstelling dat alleen maar omdat toetsen die u hebt gegeven aan anderen zijn teruggekeerd, dit betekent niet dat de voormalige gebruikers van uw sleutels niet gemaakt kopieën van deze toetsen zijn. De enige manier om veilig te zijn en veilig is om rekey, of wijzigen van uw slot.

Redenen voor opnieuw versleutelen

Bij de beoordeling van uw privacy en veiligheid behoeften, waar het gaat om sloten, en als je veranderingen zoals die hierboven beschreven te ervaren, uw opties zijn meestal om een ​​nieuwe sluis installeren of rekey uw oude. Vaak is de kwestie berust meer kosten dan op het beveiligingsniveau elk van deze opties. Als de kosten, voor u, is een belangrijke factor, moet u de kosten van de arbeid te vergelijken met een slotenmaker te huren om uw sloten, de kosten van de nieuwe vervangende sloten, en de kosten in verband met uw eigen sloten het opnieuw invoeren van rekey.

Rekeying vs. Nieuw Sloten

Als u zou beslissen om uw eigen sloten rekey, zult u waarschijnlijk de aankoop rekeying kits die al het materiaal en een aantal van de tools die je nodig hebt voor rekeying bieden. Als u uw eigen rekeying doen, zijn er specifieke stappen je moet nemen, zoals hieronder. Bijvoorbeeld, als u het opnieuw invoeren van een deurslot, hier is wat je nodig hebt om te doen

Rekeying uw eigen Locks

Sommige sloten gebruiken tumblers dat van verschillende grootte kunnen zijn. Als u van plan bent om een ​​van deze sluizen rekey, moet u weten dat hun tumblers zal moeten worden veranderd. Met de nieuwe tuimelaars die je nodig hebt om een ​​nieuwe sleutel die hen past gebruiken. De oude sleutel past niet. Om deze tuimelschakelaars te veranderen kunt u de hulp van een slotenmaker nodig.

Rekeying een slot met Tuimelaars