wanneer te repareren of vervangen uw nachtslot

Algemeen een nachtslot het type slot dat de meeste huiseigenaren vertrouwen op om onbevoegde toegang tot hun huis te voorkomen. Een goed functionerende nachtschoot slot is moeilijk te verslaan en biedt voldoende bescherming tegen picking, zagen en andere aanvallen van amateur dieven.

Echter, soms een nachtschoot slot misschien moeilijk te draaien met een sleutel of anderszins niet goed geworden. Wanneer uw huis nachtslot lock zoals het hoort niet functioneert, zal je waarschijnlijk overwegen ofwel reparatie of vervanging van het nachtslot slot.

Wanneer Reparatie van uw Deadbolt Lock

Meestal, als je grote problemen ondervindt met uw nachtslot slot, is het beter om het slot eenvoudig te vervangen in plaats van te proberen om het te repareren. Echter, er zijn een paar uitzonderingen. Bijvoorbeeld, als u het vinden het moeilijk om te vergrendelen of te ontgrendelen het nachtslot met de sleutel, kan het probleem met de sleutel en niet het slot zelf. Tijd, continu met dezelfde sleutel te vergrendelen en ontgrendelen van de nachtschoot leidt tot de sleutel steeds gevijld en versleten. Dus, overweeg dan om een ​​nieuwe sleutel gemaakt of gebruik maken van een reserve.

Wanneer een Deadbolt Lock Vervangen

Als er een nieuwe sleutel van uw probleem niet oplost, probeer spuiten wat WD-40 in de sleutel slot en vervolgens vergrendelen en ontgrendelen van het nachtslot een paar keer om de siliconenspray werken in het mechanisme van het slot. Hoewel het gebruik van silicium gebaseerde sprays, zoals WD-40 wordt aanbevolen, moet je nooit proberen om elk type olie te gebruiken op je nachtslot slot. Dit omvat 3-in-1 olie ook.

Een andere keer bij het repareren van je nachtslot slot kan aanvaardbaar zijn is wanneer de bout van de sluis en de staking plaat bevestigd aan de deurpost niet langer in afstemming. Soms kan scharnieren enigszins verschuiven, waardoor de bouten en staking plaat niet overeen gelijkmatig.

In sommige gevallen kunt u in staat zijn om het dossier uit het gat in de staking plaat licht en dit zal het probleem te verhelpen. Andere tijden, kan het nodig zijn om de staking plaat volledig te verwijderen en vul het gat voor de bout met houten splinters en hout stopverf. U zou dan opnieuw moet boor het gat voor de bout en plaats de staking plaat met het hout schroeven.

In de meeste gevallen, als het smeren van een nachtslot slot met WD-40 of met behulp van een nieuwe sleutel niet het probleem op te lossen, moet u het te vervangen. Soms, pennen en bekers binnen nachtslot sloten worden beschadigd en onbruikbaar. Hoewel reparatie van dergelijke problemen is mogelijk de nadelen als het slot een professionele slotenmaker voor reparatie gewoonlijk veel groter dan de aanschaf van een nieuwe nachtslot.

Natuurlijk moet je ook rekening houden met het vervangen van het nachtslot slot in een huis-als u onlangs net verhuisd naar het huis of misplaatst een huissleutel. Hoewel de kans dat iemand met behulp van een extra sleutel tot uw woning te betreden zijn slank, het is altijd beter dan genezen te zijn als het gaat om toetsen die kunnen worden gebruikt om uw woning te betreden.