Wat is een draagbare bug zapper?

Als je allergisch bent voor bugs zijn, of zijn gewoon bang van hen, kan een draagbare bug zapper het item voor je. Zappers zijn vooral nuttig voor het kamperen reizen. U kunt een vinden bij uw plaatselijke camping winkel. De keuzes kunnen expansieve zijn, hier zijn een paar tips om in gedachten te houden

Zapper Basics

Een draagbare bug zapper is in feite een machine die je kunt voeren rond met u waar u verwacht problemen met bugs. De zappers trekken bugs om je heen en doodt hen in contact. Zij zullen over het algemeen komen in de vorm van een regelmatige lantaarn, maar een aantal van hen kan komen in andere vormen, zoals een vliegenmepper. U kunt ze gebruiken om te vliegen en schorpioenen of spinnen te doden.

Met behulp van een Zapper

De enige manier om een ​​zapper gebruiken is om het te houden bij je te allen tijde. Het wordt aanbevolen om nieuwe batterijen te houden met je net zo goed. Als u een vliegenmepper bug zapper, kunt u deze gebruiken om de bugs te vallen en breng de elektriciteit aan hen. Echter, de zappers ontworpen om de bugs te trekken en moet het werk zelf te doen. Plaats de bug zappers in een open locatie en laat ze met rust, ze moeten werken prima.