wat is het seizoen voor de teelt van aardbeien?

Het kweken van aardbeien in uw eigen huis of boerderij is een dankbare traktatie. Deze vrucht is niet moeilijk om te groeien en komt de oogstmachine voor vele jaren. Het eerste ding om te onthouden bij de teelt van aardbeien is dat als je een tuin hebt die eerder werd bedekt met gras, zou het ideaal om te wachten op ten minste 2 jaar na het gras is verwijderd zijn. Dit komt omdat aardbeien niet te oogsten op plaatsen waar er veel onkruid.

De beste tijd om aardbeien groeien in warme of tropische klimaten is tijdens de val seizoen. Hierdoor kan de planten om hun tijd te krijgen opgericht om de tuin en de vrucht van de lente.

Beste tijd bij warm weer

De beste tijd om aardbeien groeien in gebieden waar de grond bevriest in de winter is het vroege voorjaar. Dit zal de planten te wennen aan de tuin mogelijk te maken en de productie van fruit het volgende jaar. Aardbeien kunnen ook worden geplant in de late zomer voor een lente oogst.

Beste tijd bij koud weer

Over het algemeen, de 3 verschillende soorten aardbeiplanten zijn juni lager, Ever lager, en de Dag van neutraal. De in juni lager aardbeiplanten product grote gewassen gedurende een periode van 3 weken in de zomer. De Ooit dragende aardbeiplanten product 2-3 fruit oogsten tijdens de lente, zomer en herfst. Ten slotte is de Dag neutrale aardbeien planten produceren fruit gedurende het groeiseizoen.

Verschillende soorten van Strawberry Plants