wat is tegelvoegen additief?

Als je doet een tegel project werk je met voegmortel. U kunt ontdekken zijn er verschillende voegmortel additieven die u uw grout kunt toevoegen om uiteenlopende redenen.

Een kleurstof kan worden toegevoegd bij het mengen van droge mortel te evenaren of contrast met de tegel. Veel mensen willen de specie om de tegel te passen en maakt de specie lijnen erg klein bij het installeren van de tegels. Dit zal de totale invloed van een continue wand van de tegel te geven. Kleurstoffen komen in een grote verscheidenheid van kleuren en kunnen worden gekocht bij elke tegel te slaan en op vele bouwmarkten en grote bouwmarkten. Volg de instructies op de verpakking bij toevoegen aan grout te drogen.

1. Kleurstof

Vloeibare afdichtingsmiddelen worden geproduceerd die aan je voeg kan worden toegevoegd wanneer u het mengen. Deze kit toegevoegd aan de specie zal de stap van je verzegeling je voeg nadat deze is opgedroogd elimineren. De afdichtmiddelen zijn ook gemengd met kleuren voor een mengproces.

2. Kit

Er zijn vloeibare latex additieven vervaardigd die kunnen worden toegevoegd wanneer u het mengen van je voeg. Deze toevoeging zal je voeg flexibeler die scheuren in je voeg de specie droogt zal elimineren en uw huis regelt maken.

3. Latex