wat te denken bij het kopen van een olie-oven mondstuk

De olie-oven nozzle is een van de belangrijkste componenten in de olie-oven. Een versleten, geblokkeerd of vuile nozzle interfereren in de werking van de gehele oven. Er zijn verschillende dingen te overwegen voordat u een vervangende nozzle kopen: nozzle grootte, nevel patroon, de mate van het spuitpatroon en filtratie. Wanneer u op zoek naar een nieuw mondstuk, kijk voor iemand als uw huidige mondstuk. De grootte van uw mondstuk moet worden aangegeven op uw oven en op het mondstuk zelf. Sommige spuitmonden maat gemaakte aan een bepaalde oven. Als dat het geval is voor uw mondstuk een gecertificeerde dealer moet in staat zijn om u te wijzen in de goede richting of u helpen om de juiste nozzle voor uw oven te bestellen.

De grootte van de spuitmond geeft aan hoeveel liter olie gaat door het mondstuk in een uur wanneer de oven continu wordt uitgevoerd. Deze meting wordt aangeduid door de GPH. Wanneer bijvoorbeeld een mondstuk a.80GPH het brengt out.80 liter olie in een uur. Deze meting moet duidelijk worden aangegeven op elke mondstuk.

nozzle Size

Er zijn drie basistypen sproeipatronen, elk aantal variaties. Patronen worden aangegeven door verschillende letters op het mondstuk. De letters H, NS, PL en A wijzen op een holle spuitpatroon. ES, B, S, P en R blijkt dat het mondstuk een goed sproeipatroon. PLP, SH en SS tonen dat het spuitpatroon halfvast. Q, W en AR allemaal wijzen op een ontwerp op maat.

Spray Patterns

De spray patronen van het mondstuk worden voorafgegaan door de mate van het sproeipatroon. Een 85 SS mondstuk heeft een 85 graden semi-vaste spuitpatroon. De spray hoek van het mondstuk moet het patroon van de brander de oven’s passen. Dat is waarom het zo belangrijk is om het mondstuk ontworpen om uw oven past gebruiken. Andere sproeipatroon niet dezelfde resultaten.

patroon Degree

Filters kan zeer nuttig zijn bij het verlengen van de levensduur van het mondstuk van uw oven. Een lijn filter zal voorkomen dat veel blokkades uit verpest het mondstuk. Sommige sproeiers komen met hun eigen filtratie. Hoewel deze systemen zijn nuttig bij het voorkomen van verstoppingen in de oven, kunnen zij niet voldoende stoppen allemaal. Hierdoor is het nuttig te controleren en vervang vervuilde filters voordat ze beginnen te veroorzaken. Er zijn verschillende soorten filters op de markt, zorg ervoor dat u dat compatibel is met uw oven is kopen of je kan eindigen met meer problemen langs de lijn. Als u een netfilter, kan het nodig zijn om te bellen in een professionele, tenzij je al je weg in uw oven kennen.

filters

Record wanneer u de nieuwe nozzles gekocht. Nozzles moeten jaarlijks worden vervangen of zo om een ​​maximale efficiëntie te garanderen. Het hebben van een nauwkeurig verslag van wanneer u het mondstuk vervangen zal je helpen herinneren aan een nieuwe voordat uw oven niet meer goed werken te kopen.