wat te doen over een ondergelopen kruipruimte

De kruipruimte van de woning is een vaak over het hoofd gedeelte van het huis die vorm op twee verschillende manieren neemt. Het eerste type is gelegen binnen het huis en vertegenwoordigt ruimte en tussen de wanden. De tweede soort kruipruimte bevindt zich meestal onder het huis en rond de stichting. Deze ruimte is gevuld met grond en meestal bedekt met plastic om het te beschermen tegen vocht, maar als er hevige regenval, kan een kruipruimte onder het huis overstromen. Dit artikel zal een aantal manieren uit te leggen voor u om het probleem te verlichten.

Als je jezelf in een situatie waar water blijft staan ​​in een kruipruimte, dan moet je om het te verwijderen voordat het begint aan de stichting of de bodem eroderen. Het is niet praktisch om de emmer brigade methode te gebruiken om dit water te verwijderen, en het is moeilijk om het water uit bezem. In plaats daarvan moet je een pomp te gebruiken.

Pomp het water uit de kruipruimte

Plaats de machine in een veilige omgeving. De pomp heeft meestal twee slangen die eraan verbonden zijn, dus plaats de eerste slang in de ruimte, in het water, en neem dan de tweede naar buiten, weg van het huis, zodat het water niet eindigen terug waar het vandaan kwam. Tot slot zet de pomp op en laat het zuigen met stilstaand water onder het huis.

Nat en droog Vacuum

Als u een kruipruimte, dan is een stof- en is een absolute must-have stuk van de apparatuur. Het zal van pas komen in meer gevallen dan alleen een ondergelopen kruipruimte.

Push Broom

Als het water u te maken met gering dan zal deze oplossing uw beste weddenschap. Sluit het apparaat, plaats de slang, en zet hem aan. Het vacuüm zal zuigen het water en plaats het in de trommel, die je later buiten kunt dumpen.

Het drogen van de kruipruimte

Niet elke situatie kan volledig worden gewist met een stofzuiger, omdat de slang te kort kan zijn. In die gevallen gebruik maken van een push bezem om het water te verplaatsen naar de voorkant van de kruipruimte, zodat je het kunt stofzuigen.

Push bezems hebben een lange steel die u toelaat om een ​​afstand groter dan normaal te bereiken. Het enige wat je hoeft te doen is dan trekken de bezem naar voren en water zal ermee worden gebracht. Het is van belang om zoveel mogelijk water uit de kruipruimte mogelijk vóór krijgen drogen.

Omdat beton is koeler dan andere materialen, kan vocht blijven, zelfs nadat het stilstaand water is verdwenen. Dit vocht kan meeldauw en schimmel te groeien veroorzaken, dus het is belangrijk om de kruipruimte snel uit te drogen, in plaats waardoor het zitten en droog.

De beste manier om een ​​kruipruimte droog is om een ​​luchtontvochtiger gebruiken. Run een verlengsnoer onder je huis, sluit de machine, en zet hem aan, waardoor er te lopen voor een tijdje. Een andere optie is waterdicht en outdoor straalkachels, die het vocht kan verbranden gebruiken.