wat u moet weten over ladders

In de afgelopen 25 jaar, heeft Murray Anderson vrijwel elke home improvement project denkbaar aangepakt. Een fervent DIYer, heeft hij opgewaardeerd, gerenoveerd en opnieuw ingericht zijn huizen allemaal op zijn eigen. Nu heeft hij zijn focus zich tot het delen van die kennis met zijn lezers.

Bijna alle huiseigenaren hebben een ladder in de buurt van het huis, en de meesten van ons niet veel tijd te denken over hen. Echter, ladders zijn een serieuze zaak, in feite de Underwriter’s Laboratory (UL) schat dat meer dan 220.000 bezoeken aan het ziekenhuis spoedeisende hulp waren een direct gevolg van thuis ladder ongevallen, dus misschien moeten we nadenken over het werken met ladders.

Laten we beginnen met een aantal Do’s en Don’ts

DO dragen sterk werkende schoenen bij het werken op een ladder;. Do not ever klimmen op blote voeten of het dragen van slippers of sandalen. Controleer altijd uw voeten voordat je klimmen en zorg ervoor dat je schoen bodems schoon en droog;. DOEN klimmen ladders met beide handen op de stijlen;. GEEN gereedschappen of materialen die niet dragen van de ladder als je klimmen. Draag een hulpmiddel riem of een lijn bevestigd aan een hulpmiddel emmer om uw gereedschap te verhogen als je eenmaal bezig bent;. DO hangen op de ladder met een hand terwijl het werken aan de top. U kunt krijgen speciaal ontworpen trays die hechten aan de ladder naar verfblikken of gereedschappen te houden;. DO houden je lichaam tussen de ladder Stiles;. Niet te ver naar één kant niet rekken of staan ​​op een voet om jezelf een paar te geven extra centimeters bereik;. DO klim naar beneden en verplaats de ladder als je niet kan bereiken. Het is frustrerend en vermoeiend, maar het is de enige veilige manier.

Instellen It Up

De magische formule voor ladders is een op de vier. Dit betekent dat voor elke vier voet hoogte u omhoog, de voet van de ladder moet een voet van de muur dat het rust op zijn.

Hoe hoog moet je gaan?

De maximale werkhoogte voor een ladder lager is dan de totale lengte. Oprichting ervan op een hoek natuurlijk vermindert de hoogte, plus, wil je nooit meer op de bovenste drie treden van een rechte, enkele of uitbreiding ladder te staan.

Hier is een lijst van ladder lengtes en de bijbehorende werkhoogtes. Om u te helpen erachter te komen wat grootte ladder voor u geschikt is, van mening dat het dak piek van een normale enkel verhaal huis ligt op 17 ‘van de grond, terwijl een huis met twee verdiepingen is 25′ vanaf de grond tot het dak kuif.

Werkhoogte Ladder Lengte; 9 ’16’; 13/09 ’20’; 13-17 ’24’; 17-21 ’28’; 21-25 ’32’; 25-28 ’36’; 28-31 ’40 ‘

Het kiezen van de juiste ladder

Het is niet alleen de juiste hoogte dat is belangrijk bij het kiezen van een ladder, wilt u ook om zeker te zijn heb je een ladder die zowel veilig voor u en sterk genoeg om uw klus te klaren. Begin met het zoeken naar de Underwriter’s Laboratory zegel op uw ladder, dat is je zekerheid dat uw ladder is getest en voldoet aan de nationale veiligheidsnormen.

UL tarieven ook ladders basis van de lasten zij veilig kan verwerken (het gewicht van de klimmer alsmede ander gewicht). De meeste ladders verkocht voor huishoudelijk gebruik zijn Type III – lichte, maar als je een ladder koopt maak uw keuze op basis van hoe u van plan bent om het te gebruiken.

Vergeet niet, het is belangrijk dat u niet alleen kiezen voor de juiste ladder, maar ook gebruik maken van het veilig. Er is veel waarheid in het oude gezegde dat terwijl het vallen van een ladder zal je geen pijn, de plotselinge stop wanneer je de grond raken kan je vermoorden.