werken met stoffering voorjaar spoelen

Hoewel andere typen veersystemen grotendeels hebben overgenomen in populariteit in de wereld van de bekleding, is het klassieke voorjaar spoel nog steeds te vinden in vele stukken van de meubels in het bijzonder die voorafgaand aan de jaren 1980 maakte. Vergeet niet dat oude stoel in het huis van je ouders die zo lelijk was, maar ze zou het niet weg te gooien, want het was zo comfortabel? Meer dan waarschijnlijk werd gemaakt met een traditionele lenterol schorsing. Spring spoelen worden nog steeds door velen beschouwd als de meest comfortabele optie beschikbaar in termen van flexibiliteit en ondersteuning.

Het belangrijkste doel van veren gestoffeerde meubels een bewegelijke zithoek verschaffen, alsook om de structurele integriteit van de stoel en soms weer toevoegen. Veerwindingen worden gecategoriseerd op basis van hun bestemming, stevigheid, het uiterlijk en de constructie van het uiteinde van de spiraal. Er zijn verschillende types van coils bedoeld voor gebruik in stoelen, rugleuningen, banken, stoelen, verschillende zitdiepten, etc.

functionaliteit

Veerwindingen zijn meestal opgebouwd uit 9 tot 11-gauge draad en komen in drie soorten, op basis van stevigheid: soft, medium / regular, en hard. De “medium / regular” bronnen zijn veruit de meest voorkomende, en worden gebruikt in de meeste stoelen en banken dat het gebruik van de lente rollen in dienst. Spring spoelen hebben gewoonlijk een zandloper vorm, met uiteinden die breder is dan hun midden, die taps zijn. Deze structuur helpt hen om zoveel mogelijk druk op te vangen, terwijl de resterende comfortabel genoeg om op te zitten.

Bouw

Wanneer correct geïnstalleerd, de lente rollen zijn niet alleen alom geprezen voor hun comfort, ze zijn ook erg stevig. Goed geïnstalleerd voorjaar spoelen kan vaak overleven de levensduur van de bekleding ze te bedekken. Helaas zijn de lente spoelen vaak verkeerd of op een lukrake manier, wat leidt tot Springs ronddwalen uit stof, dat is wat veel mensen denken als ze denken veerwindingen geïnstalleerd. Daarom ook veerwindingen zijn grotendeels vervangen door andere typen spoelsystemen die minder risico van het afbreken van de textielbekleding hen. Modern meubilair kenmerkend gebruik van het gebruik van de “zig-zag” bronnen, die lichter en gemakkelijker te installeren, maar leveren minder comfort en stabiliteit.

Veelzijdigheid

Een ander probleem met veerwindingen is dat het proces van het installeren goed is zeer arbeidsintensief. Daarom, de tijdsinvestering nodig construeren van een stoel of bank vaak duur is. Om een ​​veer spoel systeem goed te installeren, individuen veren moeten bij elkaar worden afzonderlijk gebonden aan een netwerk van veerwindingen dat gewicht dat wordt verspreid over een groot gebied zal ondersteunen. Aangezien deze spoelen tezamen afzonderlijk moet worden gekoppeld, op een gelijkmatige afstand van elkaar aan het bouwen van een schroefveer netwerk begrijpelijkerwijs arbeidsintensief.

Installatie

Als u op zoek bent naar een comfortabele, goed geconstrueerde meubelstuk voor uw huis, zou u erger kunnen zijn dan op zoek naar een oud, 1950 of ’60 stoel of bank in dienst veerwindingen in de bouw te doen. Wat je krijgt is een comfortabele, betrouwbare meubel dat de tand des tijds zal staan ​​als je het te houden goed gestoffeerd.

Conclusie