Horren

Venster schermen laten frisse lucht in, maar houd ongedierte en insecten buiten. New window screens zijn licht van gewicht en duurzamer dan de oude schermen gemaakt van gegalvaniseerd staal die verroest en zakte in de tijd.

Soorten raam schermen

Op maat gemaakt raam schermen zijn gemaakt om een ​​bepaald venster grootte. Screens zijn vervaardigd voor dubbel hung, schuif, of openslaande ramen. De schermen zijn bevestigd aan de binnenzijde van het venster.

Verstelbare raam schermen worden geïnstalleerd zonder gereedschap of bevestigingsmiddelen. Plaats het scherm in het raam en aanpassen aan de gewenste breedte. Alleen de breedte instelbaar. Het scherm wordt op zijn plaats gehouden door het sluiten van het raam op de top van het.

Retractable raam schermen waardoor een onbelemmerd uitzicht wanneer ze worden opgerold als een schaduw. Deze schermen worden op maat gemaakt voor bijna elk type venster.

Venster screen materialen

Aluminium raam schermen zijn te vinden in veel oudere huizen. Ze zijn corrosievrij door een beschermende coating. De sterkte van het materiaal voorkomt doorhangen.

Fiberglas venster schermen zijn gemaakt van vinyl bekleed materiaal dat is nu standaard in de nieuwbouw. Glasvezel schermen hebben een grote duurzaamheid. Ze kunnen de blootstelling weer weerstaan ​​en nog steeds in staat om hun vorm te behouden.

Solar venster schermen zijn ontworpen om schittering van de zon en warmte te stoppen. Ze verminderen ook de kosten voor airconditioning door het kappen van de hoeveelheid warmte die een huis binnenkomt. Andere extra voordelen van zonne-schermen zijn de privacy en de bescherming die zij bieden van ultra violet licht.

Voor meer informatie over het venster schermen bekijken, klik op www.qualitywindowscreen.com