houten omheiningen: welk hout het beste is voor uw project?

Houten hekken zijn een geweldige manier van het markeren van uw woning. Ze zijn aantrekkelijker dan schakelketting en een goede houten omheining kan vele jaren duren, alleen hoeft te worden opnieuw geschilderd of gebeitst om te blijven kijken geweldig. Het is belangrijk om te weten wat hout te gebruiken in hout hekken. Sommige soorten hout laatste veel langer dan anderen.

U hoeft niet om hetzelfde hout te gebruiken voor alle onderdelen van de houten hekken. Anders dan het hek zelf, de posten in contact komen met de grond. Voor die je nodig hebt hout die is behandeld, zodat het niet naar beneden zal worden gebroken en afbrokkelen. Dit is belangrijk. De staanders samen met de horizontale stukken vormen de beenderen van het hout hekken. Ze moeten sterk zijn en blijven vastberaden om vorm te houden en vorm aan de hekken.

berichten

Veel mensen zullen ook behandeld hout te gebruiken voor de horizontale stukken van de houten hekken, voor langere levensduur en kracht. Degenen die de tijd vaak op te bouwen van het frame en laat het hek op dat voor een winter vóór het opzetten van de posten hebben. Hiermee kan elke vocht dat in het hout ruim de tijd om uitlogen. Echter, de overgrote meerderheid van de mensen geen zin om dat te doen, en het is niet een essentiële stap.

schermen

Er zijn mensen die pleiten voor het gebruik van behandeld hout voor de afrastering. U kan dat doen, maar het is echt niet nodig. Er zijn tal van houtsoorten die zeer goed zal dragen en zijn bestand tegen het weer. Deze kunnen worden duurder, maar ze ziet er prachtig uit als ze ouder worden, of kan worden geschilderd. Ze zullen jaren duren.

Redwood

Redwood is erg duur om te gebruiken voor houten hekken. Zo is ceder. Echter, als je kijkt om je heen zult ontdekken dat er bouw kwaliteiten van beide bossen, die zeer goed zal doen in een hek.

schilderij

Bouw hart Redwood is een stuk goedkoper dan de beste Redwood maar heeft nog steeds dezelfde weerbestendige eigenschappen en zal goed voor houten hekken te doen. U kunt het al gesneden of rough cut het zelf. Met behulp van deze bossen zullen de beste uitstraling en de langste blijvende hekken te creëren.

Woods te vermijden

U vindt de beste bescherming hebben als je schildert het frame voor het hout hekwerk voordat u het hek zich te hechten. Dan verf elk van de stukken of piketten voordat u het. Je moet verschillende verflagen of vlekvorming op de gebieden die in contact met het vuil komt. Gebruik roestvrij stalen nagels en verf over hen wanneer het hout hekken zijn bevestigd.

In het algemeen moet je alle zachte houtsoorten voor houten hekken te voorkomen. Pine, bijvoorbeeld, kan zeer goedkoop en veelzijdig zijn, maar het is niet goed voor het schermen als het wordt blootgesteld aan vuil en het weer de hele tijd. Zelfs als het bevlekt en beschermd, zal het niet lang in die omstandigheden, het is niet bedoeld. Meer geld uitgeven aan het materiaal voor de houten hekken. Zij zullen veel langer meegaan en houden hun schoonheid en meer dan terugbetaling van de investering die u maakt in hen.