houten werkbladen vs laminaat werkbladen

Als u verbouwen van uw keuken of het bouwen van een nieuwe, bent u misschien geïnteresseerd in de verschillen tussen de houten aanrecht en laminaat werkbladen zijn.

laminaat Werkbladen

Laminaat werkbladen zijn bijna onverwoestbaar, afhankelijk van de rang die u koopt. Veel soorten worden gesneden en krasbestendig en zijn bestand tegen de meeste vlekken. Ze verzetten zich tegen ook verzengende en branden als je een hete pan of schotel op het oppervlak te stellen. Ze zijn gemakkelijk om gewoon schoon te maken door af te vegen met een vochtige doek en een schoonmaakmiddel. Als ze kleine vlekken krijgen, kunnen deze meestal weg worden gebleekt met een mengsel van bleekwater en water of ontvet met schuurmiddel.

De prijs van de werkbladen kan variëren afhankelijk van de kwaliteit, kleur en stijl.

houten werkbladen

Houten werkbladen toe te voegen veel rustieke schoonheid en stijl aan een keuken. Het hout mellows met de leeftijd en heeft een eigen patina. De nadelen van deze werkbladen is dat ze kunnen schroeien en branden als er iets heet is ingesteld direct op hen. Ze zijn ook gemakkelijk te krabben, tenzij er een zeer sterke afwerking is toegepast. Dit type afwerking zal meestal ook verzetten tegen vlekken.

Houten werkbladen zijn duur in de regel meer dan de meeste laminaten. Toch kan een goede houten blad worden geschuurd en afgewerkt, zodat de levensduur in een keuken is bijna eindeloos.