uw hardhouten vloer installatiekosten gids

Hardhouten vloer installatie kosten kunnen snel oplopen. De aankoop van de vloer is duur genoeg, maar als je niet zorgvuldig te plannen, kan de installatie kosten gemakkelijk oplopen tot hetzelfde bedrag, zo niet meer, dan de vloer zelf. Hier zijn een aantal dingen om op te letten.

Floor Voorbereiding

Als u niet beschikt over de vloer al voor de installatie voorbereid, kun je verwachten te betalen gemiddeld $ 60 per uur voor een professionele om dit te doen. Als u in staat om de vloer jezelf voor te bereiden, kunt u een paar honderd dollar te besparen.

Meubels en inrichting

Als u nodig hebt om meubels of andere bevestigingen zoals toiletten verwijderd uit de installatie gebied, zal je uiteindelijk meer moeten betalen voor dit. U kunt extra kosten variërend van $ 40 tot $ 150 voor deze diensten verwachten. U kunt opslaan, dat door het verplaatsen van al het meubilair uit de kamer voor de hand.

Trap

Installeren hardhout op stappen kan zeer moeilijk en kostbaar. Als je een trap in het gebied waarin je wil de vloer te hebben geïnstalleerd, kunt u verwachten te betalen rond de $ 60 per trede.

Verwijdering van Oude Flooring

Hiervoor heeft u niet alleen betalen voor de arbeidsmarkt, maar voor de beschikking. Deze kosten kunnen enorm variëren, dus contact op met uw installateurs voordat u verrast op de dag van de installatie zijn.