volvo reparatie handleiding: wiellager vervangen

Als u een probleem met uw Volvo te ontdekken, is het verstandig om uw Volvo reparatie handleiding te controleren voordat u werkzaamheden. Dit zal bevestigen hoe u de taak naar behoren uit te voeren.

Breng de auto met het gebruik van auto-aansluitingen en jack stands. Een band ijzer zal u toelaten om de wielmoeren die de band op zijn plaats te verwijderen. Dit proces krijgt u toegang tot het wiellager vervangen geven.

Stap 1 – Verwijder Tire

De Volvo reparatie handleiding zal aanbevelen dat u de remmen bloeden voordat het verwijderen van de remklauwen. Verwijder de axel bout behuizing, die niet op zijn plaats kan worden peuterde met een platte schroevendraaier, voordat u de as bouten onder de desbetreffende sleutel.

Stap 2 – Demonteer Braking System

Trek het hele wiellagersamenstel uit de axel en gebruik een doek om de as en de omliggende componenten te vegen.

Stap 3 – Verwijder Wiellager

Installeer de nieuwe wiellager door het omkeren van de stappen die nodig was om het te verwijderen. Indien nodig, vet de schroefdraad voor het veiligstellen van zijn plaats. Bevestig de bout terug voordat het doen hetzelfde met de remklauwen en de band. Eventueel bijvullen van remvloeistof volgens de Volvo reparatie handleiding.

Stap 4 – Assembly