waar zijde grond planten voor op kantoor

Het is een bekend feit dat een goede werkomgeving de productiviteit van werknemers te verhogen, dus waarom niet toe te voegen een zijden vloer planten om uw kantoor kijken warm en uitnodigend? Het voordeel van kunstmatige planten is dat ze minimaal onderhoud nodig en worden langdurig vergeleken met echte planten. Daarnaast voegen ze een vleugje creativiteit en klasse voor elk kantoor of corridor.

Voor een bepaald kantoor, een gemeenschappelijke ruimte of zelfs een receptie, moet je een bepaalde stijl van planten te bepalen. Als u kiest voor een Aziatisch decor, kon je koopt kunstmatige bonsai planten of bamboe esdoorns. Als u een meer moderne inrichting wilt moet je zijde planten die lang heeft gedefinieerd gebladerte met slanke vormen aan te schaffen.

Definieer een Style

Kies altijd grootte van de installatie en bushiness basis van de beschikbare in uw kantoor of kamer grootte. Een enorme fabriek zal een klein kantoor overmeesteren. Hetzelfde geldt voor een zakelijke tafel. Tall planten mag nooit worden gebruikt op een tafel waarrond mensen te ontmoeten. Voor dit scenario korte zijde varens of zelfs een kleine kunstmatige cactussen moet het lukken. Grote planten moeten tegen een wand gehouden, zodat niet meer dan machtigen kamer. Of kunnen in hoeken worden geplaatst.

Kies Plant formaat op basis van Space

Anderzijds kleine planten nooit worden gebruikt in grote kantoorruimtes of gangen. Het lijkt zinloos of nutteloos, verloren in zo’n grote ruimte.

Combineer verschillende afmetingen planten van dezelfde stijl

Om een ​​vleugje contrast waarom de afmetingen van zijde vloer planten niet afwisselen toe te voegen? Je kon een aantal kleinere planten te plaatsen op een vensterbank of op stands, terwijl de grotere op de vloer naast hen zou worden geplaatst. Denk er altijd aan de dezelfde stijl, ondanks het variëren van de grootte van de planten te houden. Dit zou een dynamische weergave van de verschillende serie van zijde planten geven. De combinatie van opknoping planten met andere vrijstaande planten is ook een optie. Het plaatsen van zijde planten op een klein bureau of salontafel zal visueel verhoging van de breedte van dat stuk van het meubilair. Het is een techniek die indien goed gebruikt zou wonderen verrichten.

Be Innovative

Wees creatief en innovatief wanneer het plaatsen van uw zijde vloer planten. Je kon een aantal kunstmatige varens toe te voegen aan de badkamers van uw werkplek, die een ontspannen en spa-achtige sfeer te creëren. U kunt ook de oneven kleine zijden planten toe te voegen aan uw etagère als een boek houder.

Silk vloer planten kunnen gekocht worden bij elke bloemenboutique. Tegenwoordig is de overvloed aan opties is bijna oneindig en bent u gebonden aan een hele sectie van kunstmatige planten in een goede installatie winkel te vinden. Als je hebt geen bloemen boetieks dicht bij uw huis of werkplek kunt u altijd online kopen ze. bestelt altijd van betrouwbare sites die een volledige terugbetaling te garanderen als u ontevreden bent over uw product. Als u het vinden van een betrouwbare site, de aankoop van zijde planten online en bladeren door de talloze soorten en maten van planten heel leuk kan zijn.

Wanneer het verfraaien van uw kantoor met kunstplanten altijd proberen om een ​​gevoel van symmetrie en balans te creëren aan beide zijden van de kamer, zoals symmetrie op zich is esthetisch. Echter, niet overboord te gaan, er is een limiet aan het aantal zijden vloer planten een kantoorruimte kan nemen.