wat doet een bougie doen?

Een bougie is een noodzakelijk onderdeel van een verbrandingsmotor, die een vonk die uw auto move maakt. Ingewikkelder dan dat, een bougie heeft een belangrijke rol in de functie van uw auto.

Wat een bougie

Afhankelijk van de grootte van de motor, kunt u een bougie of velen hebben. Deze pluggen zijn elektroden die zijn geïsoleerd met een glazen afdekking. Metalen voorwerpen aan de basis en de top van de bougie vangen de vonk en elektriciteit van het ene punt naar het andere te verzenden. De metalen “j” deel is waar de vonk zal zijn.

Een Spark om uw motor Ignite

Wanneer een auto wordt ingeschakeld, wordt de bougie afgevuurd, waardoor een vonk in de verbrandingsmotor. Deze vonk vervolgens ontsteekt en verbrandt de brandstof in benzinetank van je auto. Dientengevolge, de auto kan de druk in de motor van de auto die de zuigers op en neer beweegt creëren. Er moet een aantal vrije ruimte rond de plug om de luchtstroom, die zal bijdragen aan het creëren van de vonk te hebben;. De bougie is een klein, maar belangrijk onderdeel van een auto. Wanneer een bougie niet kan ontbranden, zal een auto niet bewegen.