wat een boiler bewaker doet

Het idee van een brand guard is bekend bij de meeste mensen, maar een ketel guard is een andere zaak volledig. Deze apparaten worden meestal gezien op een boiler helemaal, maar dienen om elementen buiten de ketel, zoals het rookkanaal beschermen. Boiler bewakers zijn ontworpen om bepaalde gebieden van de ketel te beschermen tegen elektrische lading en schade veroorzaakt door contact tussen de punten. De meest voorkomende van deze soort bewakers de terminal wacht, waarbij de buitenrand van het rookkanaal beschermt.

Terminal boiler bewakers beschermen de schoorsteen tegen schade, in het bijzonder wanneer op een laag aangebracht. Bijvoorbeeld kan een ketel worden gemonteerd ten minste 3 voet boven een plat dak of balkon, zodat contact tussen deze en de aansluitingen te voorkomen. Meest terminale afschermingen bedekt met contact metal zoals zink om het rookkanaal beter te beschermen tegen beschadiging. Evenals straight, kooi-achtige terminal bewakers, kunnen gebruikers ook de aankoop van kleine degenen die meer als een kegelvorm, die op kleinere rookkanalen kan worden gemonteerd.

terminal Guards

De bewaker fungeert als een barrière tussen het toestel en zowel de bodem of dichtstbijzijnde dieptepunt en andere terminals die zich vanaf de ketel. Hoewel terminal bewakers meestal uitgerust met zink om hen te beschermen, zijn ze niet geschikt voor gebruik met een condensatieketel en plastic beschermingen ontwikkeld voor dit doel.