wat is de beste vijver filter voor een koivijver?

De beste vijver filters voor koivijvers zal helpen om uw vijver schoon en mooi om naar te kijken;. Bead Filters; Bead filters zijn over het algemeen kleiner en maken gebruik van een iets andere methode van filtratie. De kamer zit vol met kralen, die als filter dienen. Als materiaal wordt gebracht in het filter, de kralen val van het materiaal en dus filteren het water. Ze helpen ook bij het proces van nitrificatie. Dit is een noodzakelijke stap voor een vijver met vissen. Zoals vis vrijlating uitwerpselen, zal ammoniak op te bouwen in het water. Het proces van nitrificatie reinigt de ammoniak door te converteren naar stikstof. Trickle Filter; Als je een kleine vijver dan een straaltje filter kan werken. Deze zijn het meest gezien in indoor tanks, sommige mensen hebben succes gehad ze te gebruiken in de buitenlucht vijvers. Dit soort filters zijn ontworpen om het water uit de vijver te trekken en laat het op een filter scherm. Het is een goed filter voor de nitrificatie, maar kan een gedoe waaraan in een outdoor vijver setting;. Biologische Filters; Dit filter feite gebruikt een standaard filtratiewerkwijze en omvat de afgifte van gunstige bacteriƫn in de vijver. Dit zijn waarschijnlijk de beste filters voor een koivijver. Vragen weinig onderhoud en helpen om het gehele ecosysteem handhaven.